• یکشنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97091808757
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

وزیر علوم تاکید کرد

ضرورت تبیین ماموریت و برنامه‌های صندوق نوآوری در دانشگاه‌ها/حمایت وزارت علوم از صندوق

ضرورت تبیین ماموریت و برنامه‌های صندوق نوآوری در دانشگاه‌ها/حمایت وزارت علوم از صندوق

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از صندوق نوآوری و شکوفایی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور را "سرچشمه ایده‌های نو و نوآوری در کشور" توصیف و تاکید کرد: از آنجا که مؤسسان شرکت‌های دانش‌بنیان برآمده از دانشگاه‌ها و جزو نخبگبان دانشگاهی هستند، تبیین برنامه‌های صندوق در میان اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی یک ضرورت اساسی است.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی صبح امروز (یکشنبه) ضمن بازدید از بخش‌های مختلف صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی مشترک با اعضای هیات عامل این صندوق در جریان آخرین اقدامات و برنامه‌های پیش روی این صندوق قرار گرفت.

وزیر علوم در این نشست تاکید کرد: مدیریت جدید صندوق نوآوری و شکوفایی می‌تواند با استفاده از تجربه تیم مدیریتی سابق این صندوق و نیز استفاده از ایده‌های نو، با بررسی کارشناسی و مطالعه، نقاط ضعف را برطرف و با ایده‌های جدید، زمینه رونق فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان را فراهم کند.

غلامی گفت: توجه بیشتر به سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق حمایت از صندوق‌های سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر، توزیع متوازن تسهیلات اعطایی در سراسر کشور و ارزیابی جامع و مورد تایید عموم از نکاتی است که می‌تواند به عملکرد بهتر صندوق نوآوری و شکوفایی کمک کند.

وی تاکید کرد: وزارت علوم از برنامه‌های صندوق نوآوری در تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند و مدیران این وزارت در کارگروه‌های این صندوق حضور فعال دارند.

وزیر علوم همچنین در این بازدید از مرکز مشاوره تخصصی شکوفایی و بخش توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی بازدید و با کارشناسان این صندوق دیدار و گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha