• چهارشنبه / ۲۸ آذر ۱۳۹۷ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 97092814438
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

مرگ بیش از 1800 نفر در تصادفات کهگیلویه و بویراحمد طی ۱۰ سال اخیر

مرگ بیش از 1800 نفر در تصادفات کهگیلویه و بویراحمد طی ۱۰ سال اخیر

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد عضو شورای عالی تصادفات استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی۱۰ سال اخیر ۴۰ هزار مجروح، مصدوم و معلول و مرگ ۱۸۰۸ نفر در تصادفات رانندگی این استان به وقوع پیوسته است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، سرهنگ دوم پرویز شاکری سه شنبه، ۲۷ آذرماه در نشست تخصصی بررسی آسیب شناسی اجتماعی، انتظامی و حقوقی ایراد صدمه بدنی غیرعمد ناشی از تصادفات رانندگی استان افزود: خودروهای سواری و وانت ۸۵درصد، تریلر و کامیون ۲۵درصد، موتورسیکلت۱۲ درصد و اتوبوس و مینی بوس ۵ درصد در تصادفات رانندگی استان طی این مدت مقصر بودند.

وی اظهار کرد: ۸۰ درصد رانندگان سطح استان بخصوص شهر یاسوج در هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده می کنند.

این عضو شورای عالی تصادفات استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از ۱۵۰ معلول حرکتی (ضایع نخاعی) ناشی از تصادفات رانندگی در استان داریم.

شاکری تصریح کرد: سالانه ۳۰۰۰دستگاه خودرو نو شماره وارد چرخه حمل و نقل استان وارد می شود در حالی که ۵۰۰ دستگاه خودرو وارد سن فرسودگی می‌شوند که می‌توان گفت در این زمینه حرکت خرگوشی داریم اما توسعه، تعریض و چهارخطه کردن راههای استان لاک پشتی است.

وی در خصوص تصادفات استان ادامه داد: نقش دولت و اتخاذ سیاست ها و آموزش و برنامه ریزی ها در حوزه ترافیک و حمل و نقل، هندسی و مهندسی نبودن راهها، کم عرض بودن راهها، پیچ های با زاویه بی روح، فاقد حفاظ و گاردریل بودن و لغزندگی راه و نقص فنی حادث و مستمر از مهمترین دلایل تصادفات رانندگی این استان هستند.

این عضو شورای عالی تصادفات رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه پایانه مسافربری یاسوج مناسب و استاندارد نیست، عنوان کرد: پایانه مسافربری اتوبوس باید دارای استراحتگاه راننده اتوبوس باشد چراکه راننده اتوبوس یایوج- تهران باید برای ۶ ساعت رانندگی ۱۸ ساعت خواب و استراحت داشته باشد.

شاکری بیان کرد: شهردارهای همه استانها معاونت ترافیک شهری دارند اما یاسوج به عنوان مرکز استان فاقد این معاونت و سیستم پایش تصویری است.

وی با اشاره به مهندسی نبودن خیابانها و معابر شهری استان بخصوص شهر یاسوج تاکید کرد: در پیچ قبل از کارخانه قند یاسوج ۱۸۵ فقره واژگونی خودرو اتفاق افتاده است که بعلت نداشتن شیب عرضی به جهت گریز از مرکز خودرو را به خارج از جاده هدایت و با تیر برق برخورد می کند.

این عضو شورای عالی تصادفات استان کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: همچنین در پیچ بلوار قرنی روبه روی محدوده بیمارستان تازه تاسیس یاسوج بعلت رعایت نکردن شیب عرضی خیابان ماهانه بیش از ۲۰ واژگونی خودرو در این منطقه رخ می دهد.

شاکری اضافه کرد: بیش از ۲۸۵ نقطه حادثه خیز در راههای اصلی و فرعی استان وجود دارد . برخی از راههای ارتباطی استان فرعی هستند اما در حد یک راه اصلی از آنها تردد می شود. 

به گزارش ایسنا، اولین نشست تخصصی بررسی آسیب شناسی اجتماعی، انتظامی و حقوقی ایراد صدمه بدنی غیر عمد ناشی از تصادفات رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد روز سه شنبه، 27 آذرماه از سوی معاون پیشگیری دادگستری استان و با همکاری و مشارکت جهاددانشگاهی واحد استان(معاونت آموزشی جهاددانشگاهی) در سالن شهید مطهری آموزش و پرورش با حضور مسئولان انتظامی، پزشکی قانونی، راهور، پلیس راه، علوم پزشکی، حمل و نقل و راهداری، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، صدا و سیما و دانشجویان و اساتید رشته حقوق برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha