به گزارش ایسنا، ورزش کردن باعث میشود سن فیزیولوژیک را حفظ کنیم و اینگونه، دیرتر پیر شویم؛ بنابراین در خانوادههای ایرانی باید فرهنگ ورزش کردن حاکم شود و شاهد ورزش کردن پدران، مادران، فرزندان و سایر اعضای خانواده در هر رده سنی اعم از کودکی، جوانی، میانسانی و کهنسالی با هر جنسیتی اعم از زن و مرد، باشیم.
بر اساس این مطلب که از سوی دکتر فرشاد غزالیان، رییس کمیته توانبخشی فدراسیون پزشکی ورزشی و دانشیار دانشگاه در پاسخ به سوال ایسنا، تهیه شده آمده است: از سن ۲۵ سالگی به بعد که اوج سن جوانی به شمار میرود، هر ساله بخشی از توده عضلانی خود را از دست میدهیم که حداکثر آن حدود ۲۵۰ گرم است و اگر یک بازه زمانی ۱۰ ساله یا ۲۰ ساله را مدنظر قرار دهیم، متوجه میشویم چند کیلوگرم توده عضلانی، از دست رفته است.
از دست رفتن توده عضلانی در نهایت موجب کاهش قابلیت جسمانی و افزایش سن فیزیولویژیک افراد میشود، موضوعی که باید در طول دوران جوانی به صورت ویژه به آن توجه شود و شاهد ورزش کردن آن هم به صورت منظم، باشیم.
موضوع بسیار مهمی که جوانان به عنوان یک زمان طلایی برای ورزش کردن باید به آن توجه کنند، انجام فعالیت ورزشی منظم تحت عنوان تمرینات مقاومتی و تمرینات هوازی است که در طول هفته باید مدنظر قرار گیرد.
تمرینات فوقالعاده برای جوانان
۱- انجام فعالیت ورزشی با حداقل امکانات یعنی با استفاده از وزن بدن به صورت هفتهای ۲ جلسه، تحت عنوان تمرینات مقاومتی که از سوی افراد در خانه نیز میتواند انجام شود.
۲- انجام تمرینات هوازی که مدت مناسب آن حدود ۱۵۰ دقیقه در هفته است.
۳- ترکیب دو تمرین بالا به عنوان تمرینات مقاومتی و تمرینات هوازی در نهایت یک نسخه تمرینی فوقالعاده، برای جوانان به شمار میرود.
انتهای پیام
نظرات