• شنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۷ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 97101507581
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان:

‌سرمایه ‌گذاری بومی‌ در سیستان وبلوچستان انجام نمی‌شود

‌سرمایه ‌گذاری بومی‌ در سیستان وبلوچستان انجام نمی‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان وبلوچستان گفت: نرخ مشارکت اقتصادی مردم سیستان و بلوچستان بسیار پایین است و سرمایه ‌گذاری بومی ‌ها در استان انجام نمی ‌شود.

‌به گزارش ایسنا- ‌به نقل از استانداری سیستان وبلوچستان، غلامرضا مالکی در چهارمین نشست کمیته استانی مجمع استانداران ادواری سیستان و بلوچستان افزود: هیچ توسعه ای در استان بدون زیرساختهای حمل و نقل ایجاد نمی شود به همین سبب باید تمام مسیرهای حمل و نقل زمینی، ریلی، بندری و آبی هرچه سریعتر آماده شود .

وی بیان کرد: این استان فاقد آزادراه و بزرگراه است و باید با اعتبارات لازم برای توسعه بندر، تکمیل راه آهن چابهار- سرخس، گازرسانی و منابع آبی تلاش شود.

مالکی به وجود ۴۱ مرکز آموزش عالی با ۱۲۰ هزار دانشجو در استان اشاره و گفت: با استفاده از اندیشه و توان این تعداد نیروی انسانی مستعد و فراهم شدن زمینه اجرای پروژه های پیشرو می توان به توسعه دست یافت‌.

دبیر مجمع استانداران ادواری استان سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه بیان کرد: نقطه نظرات و پیشنهادات استانداران برای توسعه این استان محروم راه گشا خواهد بود.

حسین طاهری افزود: متاسفانه تجربه نشان داده که با تغییر مسئولان برنامه‌ های یک استان کلا تغییر کرده و این روند مناسب و درستی برای توسعه و آبادانی نیست و همیشه با مشکل رو به رو می کند. ‌

وی بیان کرد: برخی از برنامه های مسئولان ارشد استان کارساز و بسیار اساسی هستند و باید بعد از تغییر استاندار و یا مدیران دیگر باید ادامه پیدا کنند.

دبیر مجمع استانداران ادوار استان گفت: برای جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی نیروی انسانی که بسیار نیز حائز اهمیت است، بایستی تکمیل کننده برنامه ها و کارهای نیمه تمام قبل باشیم‌.

وی بیان کرد: 10 استاندار سابق سیستان و بلوچستان در چهارمین کمیته استانی مجمع استانداران ادوار حضور دارند که امیدواریم بتوانیم از نقطه نظرات و پیشنهادات آنان به عنوان چراغ راهی در جهت پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران و توسعه این استان بهره ببریم‌.

استانداران ادوار همچنین در این نشست تجربیات خود را در زمان مدیریتی تشریح کردند و بر توسعه و آبادانی، کاهش فقر، توجه به زیرساخت‌ها، اشتغال و پیگیری مشکلات تاکید و آمادگی خود را برای ارائه پیشنهادات و تجربیات تخصصی در زمینه پیشبرد برنامه های توسعه اعلام کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha