• سه‌شنبه / ۱۸ دی ۱۳۹۷ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 97101809465
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

سکونت ۱.۵ میلیون نفر در مناطق پر خطر آذربایجان‌شرقی

سکونت ۱.۵ میلیون نفر در مناطق پر خطر آذربایجان‌شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: طبق آمار، ۱.۵ میلیون نفر در مناطق پر خطر استان سکونت دارند، از این‌رو باید با این خطر جدی که جان ساکنان را تهدید می‌کند، با وحدت رویه مقابله کرد.

به گزارش ایسنا، «محمدرضا پورمحمدی» در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان، اظهار کرد: با این‌که آذربایجان‌شرقی، استانی زلزله‌خیز است اما تاکنون اقدام مفیدی برای سامان‌دهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی انجام نشده است.

وی بر ضرورت سامان‌دهی مناطق ناکارآمد شهری با اولویت‌بندی و تهیه اطلاعات ریز و دقیق از این مناطق تأکید کرد.

استاندار آذربایجان‌شرقی، بزرگ‌ترین مشکل موجود در این زمینه را پیگیری نکردن بودجه‌ها و جذب ناکامل اعتبارات اعلام کرد و گفت: تشکیل ستاد تسهیل می‌تواند در پیشبرد این امور و ارائه راهکار عملی، تا حدودی مشکلات را برطرف کرده و اهداف مدنظر بازآفرینی شهر پایدار را محقق کند. 

«ابوالقاسم سلطانی»، مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی هم با بیان این‌که ۱۵ درصد بافت‌های ناکارآمد شهری کشور در این استان متمرکز است، افزود: هم‌اکنون مساحت اسکان غیررسمی شناسایی شده در استان حدود ۳۶۰۰ هکتار و مساحت بافت‌های فرسوده هم ۵۸۰۰ هکتار است. 

به گفته وی، بیش از ۴۷ میلیارد تومان برای سامان‌دهی این مناطق اختصاص یافته و با همکاری فرمانداران و دستگاه‌های مربوط، به کل استان تزریق خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha