• پنجشنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۷ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 97102010821
  • منبع : نمایندگی گیلان

گندم‌های داخلی با میزان گلوتن کمتر از حد طبیعی

گندم‌های داخلی با میزان گلوتن کمتر از حد طبیعی

ایسنا/گیلان رئیس سازمان صمت گیلان گفت: گلوتن بسیاری از گندم‌های داخلی کمتر از ۲۵ تا ۲۶ است حال آن‌که باید بیش از ۲۸ باشد.

به گزارش ایسنا، «فرهاد دلق‌پوش» در بازدید یک شرکت آرد در رشت گفت: کیفیت آرد تا گلوتن ۲۸ باید افزایش یابد.

وی افزود: تولید و صنعت ارزشمند است و چنانچه با قوت غالب مردم سر و کار داشته باشد، قطعاٌ مقدس و ارزشمندتر است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطرنشان کرد: تولید آرد مرغوب به نحوه ترکیب و نوع کیفیت گندم بستگی دارد.

وی ادامه داد: گندمی که در استان‌های گلستان، فارس، اهواز و خوزستان تولید و برداشت می‌شود، نسبت به گندم تولیدی سایر استان‌ها دارای کیفیت و گلوتن بهتری است.

دلق‌پوش تصریح کرد: بسیاری از گندم‌های تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند حال آن‌که میزان ایده‌آل و مطلوب گلوتن گندم باید بیش از  ۲۸ باشد، از این‌رو در میزان تلفیق و ترکیب گندم‌های مختلف در حفظ کیفیت و غنی‌سازی آرد برای پخت نان مرغوب موثر است.

وی یادآور شد: هم‌اکنون استان گیلان دارای ۶ کارخانه تولید آرد با ظرفیت تولید سالانه ۶۵۰ هزار تن آرد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha