• سه‌شنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۷ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97102513808
  • خبرنگار : 71567

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:

اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی "انقلابی" عمل کنند

اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی "انقلابی" عمل کنند

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد با بیان اینکه مسئولان این شورا باید انقلابی عمل کنند، گفت: باید بدانیم شعار دیگر کافی است باید عمل "انقلابی" داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمدیان در مراسم تودیع و معارفه دبیر سابق و جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی که در حوزه هنری در حال برگزاری است، گفت: خوشبختانه در دوره دکتر مخبر سرمایه بزرگی از فرهیختگان کشور از همه ذائقه ها و گرایش های سیاسی و فرهنگی دور هم جمع شدند و آثار بسیار ارزشمندی را از خود به جا گذاشتند. سرمایه ای که به کمک آن می شود از ظرفیت علمی و فرهنگی کشور استفاده کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه دکتر مخبر در دوره فعالیت خود در شورا توانست فارغ از بحث‌های جناحی دستاوردهای ارزشمندی از خود بجا گذارد، خاطرنشان کرد:  امروز که در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم پیشرفت های علمی به یکی از افتخارات کشور تبدیل شده است که این دستاوردها بدون نگاه ویژه دکتر مخبر به اوامر و رهنمون‌های به رهبری بدست نمی آمد.

حجت الاسلام محمدیان با تاکید بر اینکه اینجا شورای عالی انقلاب فرهنگی است و انتظار از همه اعضا این است که انقلابی عمل کرده، بیندیشند و اجرا کنند، خاطرنشان کرد: نسخه ای که می‌تواند موجب اعتلای کشور باشد انقلابی بودن است و نسخه های دیگر جواب نمی دهد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: انتظار ما از اعضا و دبیر این شورا این است که به بُعد انقلابی بودن این شورا توجه کنند و در راستای آن برنامه ریزی داشته باشند.

محمدیان اظهار کرد: باید بدانیم که شعار کافی نیست و انقلابی بودن نیاز به عمل و اجرا دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی تا حد ممکن از بضاعت علمی کشور استفاده شد و همه ذائقه ها و گرایش های مختلف سیاسی و فرهنگی در این فضا دور هم گرد آمدند. این رویه سرمایه کشور است و باید از آن مراقبت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دکتر مخبر دزفولی فارغ از بحث های جناحی از همه سرمایه های کشور استفاده کرد، اظهار کرد: دبیر سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی توجه ویژه ای به بیانات مقام معظم رهبری داشت و منویات ایشان را در اسناد تدوین شده این شورا پیگیری می کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی پست ها و ریاست ها همه امانت هستند و باید در مقابل این امانت وظایف خود را انجام دهیم.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha