• شنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404041408538
  • خبرنگار : 71516

اردوغان: آتش‌بس بین ایران و اسرائیل مسیر را برای غزه باز کرد

اردوغان: آتش‌بس بین ایران و اسرائیل مسیر را برای غزه باز کرد

رئیس‌جمهور ترکیه می‌گوید آتش‌بس بین ایران و رژیم صهیونیستی دری را برای غزه باز کرد.

به گزارش ایسنا، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز شنبه و حین بازگشت از سفر رسمی به جمهوری آذربایجان در هواپیمای ریاست جمهوری به خبرنگاران گفت: نقض‌های مکرر توافق‌های آتش بس توسط اسرائیل منجر به آرامش دائمی در منطقه نشد. این بار تلاش می‌کنیم تا این مسئله اتفاق نیفتد. آتش‌بس بین ایران و اسرائیل در را برای یک گام مشابه در غزه نیز باز کرد. حماس بارها در این باره حسن نیت خود را نشان داده است.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، اردوغان به نقل از «الهام علی‌اف» رئیس جمهور آذربایجان آمادگی این کشور را برای حمایت از سوریه در زمینه گاز طبیعی اعلام کرد.

اردوغان همچنین گفت: ما آماده حمایت از اقدامات سازنده برای حل بحران بین روسیه و آذربایجان هستیم.

رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد: ما برای ایجاد مناطق تجارت آزاد، پایگاه‌های لجستیکی و بازارهای مرزی در شمال سوریه برنامه‌ریزی می‌کنیم. ما بارها بر خطوط قرمز خود در سوریه تاکید کردیم و ما هرگز طرح مشروعیت بخشی به سازمان‌های تروریستی یا شاخه‌های آن را قبول نخواهیم کرد.

اردوغان گفت: به نظر من «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به توافق امضا شده با ما پایبند خواهد بود و طی دوره ریاست جمهوری وی جنگنده‌های اف-۳۵ را به صورت تدریجی تحویل خواهیم گرفت.

رئیس‌جمهور ترکیه بار دیگر مدعی شد که کریدور موسوم به «زنگزور» فرصت‌های جدیدی را برای باکو و کل منطقه ایجاد می‌کند.

اردوغان این کریدور موهوم را بخشی از «انقلاب ژئواکونومیک» خواند و مدعی شد: ارمنستان در ابتدا با کریدور زنگزور مخالف بود اما حالا موضع منعطف‌تری در جهت همبستگی اقتصادی اتخاذ کرده است.

ارمنستان بارها اعلام داشته که هیچ کریدوری نمی‌تواند در خاک این کشور فعالیت کند.  ایران بارها تاکید کرده که هرگونه تغییرات ژئوپلیتیکی در منطقه را نمی‌پذیرد.

این کریدور جعلی در منطقه‌ای حائل میان جمهوری آذربایجان و نخجوان است که در واقع در جنوب ارمنستان قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha