• سه‌شنبه / ۹ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 97110904775
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور پاکستان مطرح کرد؛

تلاش برای راه‌اندازی مسیر ریلی بندر چابهار به بندر کراچی

تلاش برای راه‌اندازی مسیر ریلی بندر چابهار به بندر کراچی

ایسنا/سیستان و بلوچستان سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور پاکستان گفت: در تلاش هستیم در آینده نزدیک مسیر ریلی بندر چابهار به بندر کراچی راه اندازی شود که این موضوع با توافق اولیه هر دو کشور انجام شده است.

به گزارش ایسنا- مهدی هنر دوست در بازدید از ظرفیت‌های تجاری و ترانزیتی چابهار افزود: دولت پاکستان تمایل زیادی برای توسعه و تجارت با جمهوری اسلامی ایران از مرز بین المللی ریمدان دارد، زیرا مرز ریمدان یکی از نزدیک‌ترین مسیرهای ارتباطی با دو بندر مهم پاکستان، گوادر و کراچی است.

وی بیان کرد: برای ایجاد مسیر ریلی چابهار - کراچی به توافق‌های اولیه رسیده ایم و امیدواریم این مهم هرچه سریع‌تر اجرایی شود.

سفیر ایران در کشور پاکستان در ادامه گفت: چابهار ظرفیت‌های مهمی در حوزه تجارت، ترانزیت و گردشگری دارد.

وی خاطرنشان کرد: باید با توسعه ظرفیت‌های حمل و نقل ریلی، دریایی، جاده‌ای و هوایی به ارتقا روابط مردم و مسئولان ۲ کشور ایران و پاکستان در محدوده چابهار اقدام کرد.

هنردوست اظهار کرد: باید زیر ساخت‌های این مرز که از نزدیک‌ترین مسیرهای ارتباطی با ۲ بندر مهم گوادر و کراچی پاکستان است، آماده شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان ویژه چابهار نیز با تشریح ظرفیت‌های بندر، منطقه آزاد و توانمندی‌های گردشگری و تجاری این شهرستان اظهار داشت: هدف نخست دولت جمهوری اسلامی ایران تأمین معیشت مرزنشینان منطقه مرزی دشتیاری است و برای این منظور دستگاه‌های اجرایی مأموریت دارند تا زیرساخت‌های مرز ریمدان را تکمیل کنند.

رحمدل بامری افزود: مرز ریمدان از امیدهای اصلی اشتغال، توسعه پایدار و ارتباط فرهنگی و اقتصادی چابهار با پاکستان است و با تکمیل زیرساخت‌های اینترنت، امکانات رفاهی و افتتاح پایانه بار و مسافر می‌تواند نقش مهمی در توسعه و اشتغال منطقه ایفا کند.

وی گفت: چابهار یکی از نقاط راهبردی ایران در توسعه محور شرق است و در آینده نقش مهمی در تجارت و ترانزیت منطقه دارد.

سرپرست فرمانداری چابهار ادامه داد: ارتباط ریلی، دریایی، هوایی و زمینی چابهار با پاکستان به نفع هر ۲ کشور است و موجب توسعه می‌شود.

انتهای پیام

دبیر: زهرا حبیب پور

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha