• جمعه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97111206424
  • خبرنگار : 71610

رباط: سفر نتانیاهو به مراکش شایعه است

رباط: سفر نتانیاهو به مراکش شایعه است

سخنگوی دولت مراکش اعلام کرد که اخبار منتشر شده درباره سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به رباط "شایعه" است و صحت ندارد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، سخنگوی دولت مراکش در واکنش به اخبار منتشر شده درباره سفر احتمالی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به این کشور گفت که این اخبار شایعه‌ای بیش نیست و وی به شایعات پاسخ نمی‌دهد.

در همین راستا، سایت "انباء تونس" به نقل از منابع موثق الجزایری نوشت که مقامات تونس و الجزایر از صدور مجوز عبور هواپیمای نتانیاهو از حریم هوایی این دو کشور برای رسیدن به مراکش خودداری کرده‌اند.

نتانیاهو در جریان سفر اخیرش به چاد گفته بود که قصد دارد به کشورهای اسلامی بیشتری سفر کند، همین گفته باعث شد تا فعالان طی روزهای گذشته گمانه زنی‌هایی را در مورد سفر وی به مراکش مطرح کنند و خواستار عدم استقبال از وی در مراکش شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha