به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری محمد سعیدیکیا با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در نشست شورای اداری شهرستان لنده افزود: ۹۰ درصد وامهای بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان به مردم روستانشین پرداخت میشود زیرا پیشرفت و توسعه یک منطقه مستلزم پیشرفت و آبادانی روستاهای آن منطقه است.
وی اظهارکرد: این شهرستان در زمینه گردشگری، صنعت، کشاورزی و گیاهان دارویی دارایی ظرفیتها و پتانسیلهای بالایی است.
رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اهدافی که بنیاد علوی در مناطق محروم دارد فراهم کردن بستر برای ورود مردم به انجام کارهای مشارکتی و پای کار بودن آنها برای توسعه شهر و آبادانی روستاهای خود است تا از ظرفیت مردم برای محرومیت زدایی استفاده شود.
سعیدی کیا تصریح کرد: در بازرسیهای به عمل آمده از روستای موگرمون پل دره وحدت که باعث قطع ارتباطی ده روستا در هنگام بارندگی میشود، بنیاد علوی به تنهایی برای ساخت پل اقدام کرد.
وی با اشاره به معدن گچ و فسفات روستای "قیام" شهرستان لنده ادامه داد: مدیران اطلاعات مربوط به این معدن را به صورت دقیق بررسی و در اختیار دفتر بنیاد علوی قرار دهند تا در اولین فرصت هدلینگهای مربوطه ورود پیدا کنند.
رئیس بنیاد مستضعفان کشور خطاب به اداره بنیاد مسکن، عنوان کرد: با توجه به اینکه شهرستان لنده در زمینه گردشگری دارای ظرفیتهای بالایی است یک روستا تحت عنوان روستای پایلوت علوی انتخاب و زیرساختهای گردشگری در این روستا ایجاد شود.
همچنین علیمحمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: دهه فجر انقلاب اسلامی برگ زرینی در تاریخ ملت ایران است که قدرت ایران و ایرانی را به دنیا نشان میدهد.
وی افزود: یکی از مهمترین وظایفی که مسئولان برعهده دارند توجه به معیشت پایدار مردم است که برای تحقق این امر باید از ظرفیت بنیاد مستضعفان در تسریع روند توسعه استفاده کنیم.
احمدی خطاب به مدیران استانی و شهرستانی، بیان کرد: در چارچوب قانون و با یک برنامه ریزی منسجم و دقیق پروژههایی که زمینه توسعه را در استان و به تبع آن در شهرستان لنده فراهم میکنند را احصاء کرده و هر جایی که احساس نیاز شد از ظرفیت بنیاد علوی و مستضعفان برای تسریع در اجرای آنها استفاده شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برای تسریع در اجرای جاده لنده به تشان احتیاجی به ظرفیت بنیاد علوی نیست زیرا از طریق نهادهای دیگر وارد می شویم اما در پروژه مهم پل تراب که شهرستان لنده را به مرکز استان وصل و از بن بست خارج میکند احتیاج به حمایت بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان داریم.
احمدی، حضور هلدینگهایی در بحث تولیدات دامی، لبنی و گیاهی در شهرستان لنده را ضروری دانست و بیان کرد: این شهرستان در زمینه تولید عسل از ظرفیت و پتانسیلهای بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: شهرستان لنده در زمینه گردشگری از ظرفیت بالایی برخوردار است که نیاز به حمایت همه جانبه دولت و بنیاد علوی دارد. شهرستان لنده در زمینه تولید عسل دارایی پتانسیلهای بالایی میباشد که نیاز به مستقر شدن هلدینگ صنایع غذایی دارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: در پروژه مهم پل روستای"تراب" که شهرستان لنده را به مرکز استان وصل و از بن بست خارج میکند احتیاج به حمایت بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان داریم.
انتهای پیام
نظرات