• شنبه / ۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404080301242
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

رئیس منابع طبیعی گچساران خبر داد

آتش‌سوزی جنگل‌های «گناوه» گچساران در پی تیراندازی تفریحی

آتش‌سوزی جنگل‌های «گناوه» گچساران در پی تیراندازی تفریحی
عکس خبر تزئینی است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گچساران از وقوع یک فقره آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع این شهرستان خبر داد.

قدرت‌الله علی‌پور در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: این آتش سوزی از ساعت ۱۱ ظهر امروز شنبه ۳ آبان از طریق گزارش مردمی به ما اطلاع داده شد که بلافاصله نیروهای منابع طبیعی برای مهار آتش به منطقه اعزام شدند.

وی اظهارکرد: با توجه به سخت گذر بودن منطقه و پوشش انبوه جنگلی، عملیات مهار آتش با کُندی مواجه شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گچساران در رابطه با علت و انگیزه این آتش سوزی خاطرنشان کرد: طبق گزارشات مردمی علت این آتش سوزی تیراندازی توسط برخی افراد با گلوله رسام بوده است اما عامل یا عاملان این اقدام هنوز مشخص نیست و در حال بررسی است.

علی پور تصریح کرد: نیروهای منابع طبیعی، نیروهای مردمی و مدیریت بحران فرمانداری در حال تلاش برای مهار آتش هستند اما تاکنون بدلیل سخت گذر بودن منطقه موفق نشدند.

وی عنوان کرد: همچنان آتش سوزی ادامه دارد و میزان خسارات وارده ناشی از این آتش سوزی پس از مهار کامل آتش ارزیابی و مشخص خواهد شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گچساران اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷ مورد آتش سوزی در جنگل‌های و مراتع شهرستان گچساران رخ داده که به دنبال این آتش سوزی‌ها حدود ۱۲۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی طعمه حریق شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha