• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 97111709639
  • خبرنگار : 71621

قدردانی پمپئو از ترامپ برای مقابله با ایران

قدردانی پمپئو از ترامپ برای مقابله با ایران

وزیر امور خارجه آمریکا در توییتی خصمانه و فرافکنانه از اقدامات دو سال اخیر دونالد ترامپ که شامل مقابله با ایران می‌شد، تمجید و تشکر کرد.

به گزارش ایسنا، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به اقدامات دونالد ترامپ در دو سال ابتدایی ریاست جمهوری‌اش در توییتی سلطه‌جویانه نوشت: در دو سال اول، رئیس‌جمهور ترامپ منافع مردم آمریکا را در اولویت قرار داد و بار دیگر برتری ما را در سراسر جهان اثبات کرد. از پیشرفت‌های‌مان بر سر مسئله کره شمالی و مقابله با ایران گرفته، تا حمایت‌مان از مردم ونزوئلا، اهداف ترامپ ما را امن‌تر و کامیاب‌تر کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha