• سه‌شنبه / ۶ فروردین ۱۳۹۸ / ۲۳:۳۳
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98010601830
  • منبع : بوشهر

نجات عشایر دامدار گناوه از سیلاب

ایسنا/بوشهر رئیس جمعیت هلال احمر گناوه از نجات ۱۸ نفر از عشایر دامدار که در مسیر روستای چشمه بخش مرکزی این شهرستان در سیلاب گرفتار شده بودند، خبر داد.

به گزارش ایسنا، عبدالعلی صیادی اظهار کرد: در پی اعلام مدیریت بحران شهرستان گناوه و پلیس ۱۱۰، تیم امداد و نجات در سیلاب و آب‌های خروشان این جمعیت به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با توجه به بارندگی شدید چند روز اخیر و بالا آمدن آب رودخانه فصلی روستای چشمه واقع در بخش مرکزی گناوه سیلاب جاری شده و نجاتگران به دلیل عدم دسترسی مناسب به حادثه دیدگان از یک دستگاه تراکتور و خودرو نجات کمک گرفتند.

رئیس جمعیت هلال احمر گناوه تاکید کرد: نیروهای امدادی این جمعیت در حین عملیات با استفاده از ابزار نجات شامل طناب، حلقه، جلیقه نجات و کیسه پرتاب طناب تعداد ۸ زن و ۱۰ مرد را نجات داده و به محل امنی منتقل کردند.

صیادی با بیان اینکه اجرای این عملیات سه ساعت طول کشید، ادامه داد: در حین عملیات فرماندار گناوه، فرمانده پاسگاه انتظامی شول و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha