• پنجشنبه / ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98011504513
  • خبرنگار : 71460

تمدید قرارداد "مانژو" با یوونتوس

تمدید قرارداد "مانژو" با یوونتوس

مهاجم بلندقامت یوونتوس قراردادش را با این تیم تا سال ۲۰۲۱ تمدید کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از فوتبال ایتالیا، ماریو مانژوکیچ، مهاجم کروات که بعد از جام جهانی از تیم ملی کشورش خداحافظی کرد، قرارداد جدیدی را با یوونتوس به امضا رساند.

بر این اساس قرارداد ماریو مانژوکیچ تا سال ۲۰۲۱ تمدید خواهد شد.

این بازیکن تاکنون در ۱۵۹ بازی برای این تیم موفق شده است ۴۳ گل به ثمر برساند. او اکنون دوران مصدومیت را پشت سر می‌گذارد و به همین دلیل در بازی برابر کالیاری غایب بود، او امیدوار است بتواند خودش را به بازی حساس با میلان در لیگ ایتالیا برساند.

یوونتوس هم‌چنین امیدوار است در روزهای آتی قرارداد دیگر نفرات شاخص خود را قبل از شروع نقل و انتقالات تابستانی تمدید کند تا خیال این تیم برای فصل بعدی رقابت‌ها نیز راحت باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha