• چهارشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ / ۰۱:۲۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98012007809
  • خبرنگار : 71604

دورهمی فناوری‌های روز حمل و نقل در فرودگاه جدید استانبول+فیلم

دورهمی فناوری‌های روز حمل و نقل در فرودگاه جدید استانبول+فیلم

فرودگاه جدید استانبول، به زودی پیشرفته‌ترین فناوری‌ها را برای تجربه سفری آسان به نمایش خواهد گذاشت. کار انتقال و جابجایی تجهیزات شرکت هواپیمایی ترکیش ایرلاین طی روزهای گذشته از فرودگاه آتاتورک به فرودگاه جدید استانبول انجام شد و این فرودگاه رسما آغاز به کار کرد. فرودگاه جدید استانبول در فاز نهایی خود در سال ۲۰۲۳ به ظرفیت جابجایی ۲۰۰ میلیون مسافر در سال خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، با گسترش جمعیت و افزایش سفرها، نیاز به هوشمند شدن فرودگاه‌ها و انطباق آنها با نیازهای گوناگون مسافران احساس می‌شود. فرودگاه‌های هوشمند برای پاسخگویی به نیازهای مسافران، پویایی بیشتری دارند و سیستم‌های پیشرفته‌تری را شامل می‌شوند که دیجیتالی، قابل اتصال به اینترنت و قابل دسترسی ساده‌تر هستند.

فناوری هوشمند، فرودگاه‌ها و کیفیت پرواز را به طور قابل‌توجهی تغییر می‌دهد و مسافران می‌توانند تجربه پرواز بهتر و سطح استرس کمتری را تجربه کنند؛ در نتیجه همه فرودگاه‌های پیشرفته در سراسر جهان، به استفاده از این گونه فناوری‌ها تمایل دارند.

"فرودگاه جدید استانبول"(INA) نیز یکی از فرودگاه‌هایی است که قصد دارد فناوری‌های هوشمند را به نمایش بگذارد و امکان سفری آسان و بدون استرس را برای مسافران فراهم کند. این فرودگاه، در سال نخست ظرفیتی معادل ۱۹ میلیون مسافر را خواهد داشت و ۳۵۰ مقصد پروازی را پوشش خواهد داد.

هدف اصلی فرودگاه استانبول، برقراری امکان تجربه یک سفر راحت برای مسافران است؛ در نتیجه آسایش مسافران در اولویت قرار دارد. این فرودگاه با طراحی منحصر به فرد و پیشرفته در انتظار مسافرانی خواهد بود که قصد دارند سفری شگفت‌انگیز را تجربه کنند. با وجود فناوری‌های گوناگونی که در این فرودگاه وجود دارند، مسافران می‌توانند به راحتی زمان خود را مدیریت کنند.

ربات‌های راهنما

وجود باجه‌های هوشمند راهنمایی و ربات‌های راهنما در محیط فرودگاه، به مسافران کمک می‌کند زودتر به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند. این ربات‌ها در محوطه فرودگاه در حال گردش هستند و مسافران می‌توانند برای دسترسی به اطلاعات مورد نیاز خود به آنها مراجعه کنند.

اپلیکیشن تلفن همراه İGA

این اپلیکیشن، اهمیت بسیاری در ارائه اطلاعات به مسافران و بهبود سفر آنان دارد. مسافران با کمک این اپلیکیشن می‌توانند مواد غذایی و نوشیدنی‌های مورد علاقه خود را سفارش دهند و آنها را با یک کلیک به سبد خرید خود اضافه کنند.

دسترسی به "چیز نت" یا "اینترنت ایشاء"

امکان دیگری که فرودگاه استانبول برای مسافران خود فراهم کرده، دسترسی آنها به "چیز نت" و اطلاعات مربوط به موقعیت آنها در فرودگاه است. کارمندان فرودگاه نیز با دسترسی به "چیز نت" می‌توانند خدمات مورد نیاز مسافران را زودتر به آنها برسانند.

بررسی شخصی بار

این سیستم، امکان بررسی سریع و آسان چمدان‌ها را فراهم می‌کند. مسافران با استفاده از این سیستم جدید می‌توانند کیف‌ها و چمدان‌های خود را در یک باجه شخصی وزن و برچسب مخصوص بار را دریافت کنند. بدین ترتیب، نیاز به ایستادن در صف بررسی بار رفع و در زمان صرفه‌جویی می‌شود.

بررسی الکترونیکی گذرنامه

پس از گذشتن از مرحله بررسی بار، مسافرانی که گذرنامه‌های بیومتریک دارند می‌توانند از گیت‌های الکترونیکی استفاده کنند که گذرنامه‌ها را به صورت خودکار بررسی می‌کند. مسافران با استفاده از این فناوری، دیگر نیازی به ایستادن در صف‌های طولانی بررسی گذرنامه نخواهند داشت. همچنین وجود صفحه نمایش پرواز نیز به مسافران کمک می‌کند به راحتی از اطلاعات مربوط به هر پرواز آگاه شوند.

پرداخت هوشمند

فرودگاه استانبول، به سیستم‌های هولوگرام سه‌بعدی مجهز است که امکان پرداخت را به صورت هوشمند برای مسافران فراهم می‌کنند. مسافران با استفاده از این فناوری می‌توانند به راحتی نسبت به خرید شارژ و یا پرداخت‌های الکترونیکی اقدام کنند. در این راستا، اپلیکیشنی موسوم به "مجیک میرر"(Magic Mirror) به مسافران امکان می‌دهد که محصولات مورد علاقه خود را به صورت مجازی مشاهده و در صورت نیاز، آنها را خرید کنند.

پارکینگ هوشمند

این فرودگاه پیشرفته، به یک پارکینگ هوشمند مجهز است که پیشرفته‌ترین سیستم‌ها از جمله راهنمای پارک با دوربین‌های مخصوص را شامل می‌شود. با وجود اپلیکیشن "where is my car"، مسافران می‌توانند به راحتی و بدون اتلاف وقت، خودروی خود را پیدا کنند و یا کارهای مربوط به رزرو جای پارک را انجام دهند.

مراکز خرید

فرودگاه استانبول، به مراکز خرید گوناگونی مجهز است که امکان دسترسی به برندهای مشهور را برای مسافران فراهم می‌کنند. همچنین مسافران می‌توانند در صورت تمایل از کافه‌ها و رستوران‌های موجود در فرودگاه استفاده کنند.

برج مراقبت

برج مراقبت فرودگاه استانبول، توسط ماهرترین طراحان شرکت "پینین فارینا" طراحی شده و از طراحی برجسته و قابل توجهی برخوردار است.

پس از تکمیل همه فازها، فرودگاه استانبول با داشتن پیشرفته‌ترین فناوری‌ها، بدون شک به یکی از بزرگترین و پیشرفته‌ترین فرودگاه‌های جهان تبدیل خواهد شد و مورد استقبال مسافران بسیاری از سراسر جهان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۰۹:۱۵

ای کاش مسئولان و مدیران کشور ما هم به جای این همه بازی سیاسی و جناحی که پدر مملکت ما رو درآورده فقط یه ذره حس وطن پرستی داشتن و در دوران مدیریتشون حداقل یک کار یا پروژه ملی رو به سرانجام میرسوندن تا حداقل تاریخ، قضاوت درستی رو در مورد اونها هم داشت...

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۰۹:۱۸

آقایان مدیر...!!!! لطفا کمی از مدیران کشورهای همسایه یاد بگیرید و به جای فقط پر کردن جیب خودتون؛ از این دست پروژه ها در ایران به اجرا بگذارید...

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۰۹:۲۰

واقعا ما با این همه منابع زیر زمینی کجاییم، اینها با هیچ منابع زیر زمینی کجان...!!!!!!!!!

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۰۹:۲۱

هر وقت این دست از اخبار رو میخونم با خودم فکر میکنم که چرا باید وضعیت ما این طور باشه....!!!!!!!!!!

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۰۹:۲۴

البته ما هم فرودگاه بین المللی داریم چه فرودگاهی...!

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۰:۱۷

واقعا خنده داره! تمام دنیا، حتی کره شمالی هم تصمیم به پیشرفت بیشتر و حرکت رو به جلو گرفته اونوقت مدیران کشور ما هر روز دنبال چاپیدن مملکت و مردم هستن...!

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۰:۱۹

ما هم در دنیا طولانیترین صف های گوشت و مرغ و سیب زمینی و پیاز و گوجه را داریم

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۰:۳۳

200 میلیون مسافر در سال!! ببینید ترکیه‌ای ها کجا رسیدن و ما کجاییم! از ماست که بر ماست!

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۲:۰۴

البته ما در نمایش وشو وسخنرانی گنده گویی در دنیا بینظیریم ... مدیران ومسئولین ما در سلفی وعکس ... بینظیرند ...

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۵:۱۳

تا موقعي كه ... بريزيم براي بند امدن سيل راه به جايي نمي بريم! ما ملت عقب مونده و خرافاتي هستيم...

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۶:۰۶

حالا هر چی. ما ایرانیا که هر جا بریم فقط مراکز خریدشو میبینیم

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۷:۵۰

کاش کشور ماهم اینگونه بود

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۱ ۱۹:۴۰

ایسنا از ترمینال سلام فرودگاه بین المللی تهران چه خبر؟ آیا با این خیر مسئولان ما بخودشان خواهند آمد؟؟؟

avatar
۱۳۹۸-۰۱-۳۰ ۱۴:۱۹

انوقت که شرکت هواپیمایی هما در کشور ما تاسیس شد کشورهای اطراف گاری هم نداشتن. خاک بر سر ما...