• جمعه / ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۹:۵۴
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98021306916
  • خبرنگار : 71572

پارس جنوبی صفر – ذوب‌آهن ۲/ شاگردان منصوریان دوباره روی دور برد

پارس جنوبی صفر – ذوب‌آهن ۲/ شاگردان منصوریان دوباره روی دور برد

ذوب‌آهن با پیروزی مقابل پارس جنوبی به رده هفتم جدول رده‌بندی لیگ برتر رسید.

دبه گزارش ایسنا، پارس جنوبی امروز (جمعه) در چارچوب هفته بیست و هشتم لیگ برتر میزبان ذوب‌آهن بود که نتوانستند مقابل این تیم امتیازی کسب کند و با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب شاگردان منصوریان شد.

در این دیدار محمد نژادمهدی در دقیقه ۴۵ و علیرضا چراغعلی در دقیقه ۸۷ برای ذوب‌آهن گل‌زنی کردند. این پیروزی در حالی رقم خورد که شاگردان منصوریان هفته گذشته مقابل سایپا پس از ۹ هفته متحمل شکست شده بودند.

با این نتیجه ذوب‌آهن ۳۶ امتیازی شد و به جایگاه هفتم رسید. پارس جنوبی هم با ۲۹ امتیاز در رده دوازدهم باقی ماند. این پیروزی، نخستین برد ذوب‌آهنی‌ها مقابل پارس جنوبی در لیگ برتر بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha