• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404042414508
  • خبرنگار : 71442

تهیه‌کننده «گزارش ورزشی» در گفت‌وگو با ایسنا:

پخش فوتبال‌ها در جنگ به مردم کمک بزرگی کرد

پخش فوتبال‌ها در جنگ به مردم کمک بزرگی کرد
عکس تزیینی است

تهیه‌کننده برنامه «گزارش ورزشی» و «فوتبال‌ ۱۲۰» با اشاره به تلاش‌های فنی و انسانی سازمان صداوسیما پس از حمله به ساختمان شیشه‌ای، ضمن تشریح جزئیات پخش مسابقات فوتبال در شرایط جنگی و تأثیر آن بر مخاطبان تاکید کرد که خط مقدم ما در جنگ، پخش فوتبال بود.

پویا خسروی درباره نقش پخش فوتبال در بهبود روحیه مخاطبان طی جنگ ۱۲روزه گفت: دو روز پیش از آغاز حمله، ویژه‌برنامه جام جهانی باشگاه‌ها در شبکه سه سیما شروع شده بود. ما همزمان با روز نخست جنگ، این مسابقات را پخش می‌کردیم اما پس از حمله به سازمان صداوسیما، پخش بازی‌ها عملاً از دید ما غیرممکن شد؛ چراکه سازمان تخلیه شده بود و امکان پخش ماهواره‌ای و زنده وجود نداشت.

وی افزود: با این حال، به‌همراه تلاش‌های سازمان صداوسیما و شخص آقای فروغی (مدیر شبکه سه)، تمهیداتی برای چنین شرایطی پیش‌بینی شده بود. در نتیجه، ما در نخستین شب حمله، اولین بازی را پخش کردیم. طبیعتاً کیفیت آن مطلوب نبود. حمله ساعت ۱۸:۳۰ رخ داد و ما بازی‌های ۱۹:۳۰ و ۲۲:۳۰ را داشتیم که بازی ۱۹:۳۰ را به دلیل پوشش‌های خبری از دست دادیم اما بازی ۲۲:۳۰ را به هر شکل ممکن پخش کردیم.

خسروی ادامه داد: اصلاً تصور نمی‌کردم در شرایط جنگی، مخاطب تمایلی به تماشای فوتبال داشته باشد. خودم هم شرایط را بسیار جنگی می‌دیدم اما مدیر شبکه و سایر همکاران اصرار داشتند بازی‌ها پخش شود. ابتدا درک نمی‌کردم اما با گذشت زمان متوجه شدم برنامه ما از ساعت ۷ عصر تا ۶:۳۰ صبح (یعنی ۱۱ ساعت و ۳۰ دقیقه) در شرایط بی‌ثباتی و دشوار روی آنتن بود. آن‌جا بود که حالِ من با پیام‌های تشکر مخاطبان بهتر شد؛ وقتی که اعلام می‌کردند پخش فوتبال حالشان را بهبود بخشیده است. من هم احساس کردم خط مقدم ما، همین پخش فوتبال است؛ هرگز فکر نمی‌کردم در حوزه رسانه چنین تجربه‌ای داشته باشم. پخش فوتبال در آن فضای جنگی، به مردم کمک بزرگی کرد و من به این نتیجه رسیدم که باید این روند را قدرتمندانه ادامه دهیم. در ادامه هم خوشبختانه شرایط بهتر شد، کیفیت پخش بازی‌ها هم ارتقاء یافت و به استاندارد مطلوبمان رسید.

ویژه‌برنامه‌ فوتبالی در جنگ

خسروی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره وضعیت پخش برنامه‌هایی مانند «گزارش ورزشی» در ایام جنگ، توضیح داد: «ویژه‌برنامه‌ای با استودیوی بزرگ در استودیو ۱۱ راه‌اندازی کردیم و قصد داشتیم با حضور کارشناسان و اجرای حمید محمدی، پیمان اسدیان و احسان خراسانی و با دکوری عظیم، برنامه‌ای متفاوت و پرتلاش ارائه دهیم اما با توجه به شرایط، این برنامه تنها دو روز پخش شد. هدف ما در این ویژه‌برنامه، تمرکز صرف بر فوتبال نبود بلکه می‌خواستیم با دیالوگ‌های تأثیرگذار و القای حس بهتر به مخاطب، آرامش مورد نیاز آن زمان را ایجاد کنیم. مجریان نیز تلاش می‌کردند ضمن اجرای برنامه، به حماسه‌آفرینی‌های جمهوری اسلامی هم اشاره کنند. این برنامه دو روز پیش از جنگ (۲۲ خرداد) آغاز شد، اما به نتیجه مطلوب نرسید. پس از پخش فینال جام باشگاه‌ها، برنامه پایان یافت. 

«فوتبال ۱۲۰» در دکور جدید برمی‌گردد

به گفته پویا خسروی قرار است سری جدید «گزارش ورزشی» و همچنین «فوتبال ۱۲۰» در شبکه‌های سه و ورزش تولید شود.

او درباره برنامه «فوتبال ۱۲۰» هم گفت: این برنامه به‌دلیل شرایط پیش‌آمده، توقفی داشت و در فصل جدید با دکوری تازه روی آنتن خواهد رفت.

این تهیه کننده برنامه های ورزشی درباره فصل جدید «گزارش ورزشی» نیز افزود: آغاز فصل جدید این برنامه در دو ماه آینده است اما نمی‌دانیم تا آن زمان چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.

پخش فوتبال‌ها در جنگ به مردم کمک بزرگی کرد

تلاش برای بالابردن کیفیت پخش فوتبال‌ها پس از حمله به صداوسیما

خسروی درباره کیفیت پخش بازی‌ها پس از حمله به صداوسیما گفت: از فردای حمله، با تلاش گروه‌های مختلف (پخش ماهواره، فنی و ...) و به‌صورت دسته‌جمعی، برای رسیدن به کیفیت مطلوب تلاش کردیم. مجبور شدیم از همان ابتدا استریم را از مسیر دیگری تأمین کنیم تا نیاز مخاطب برآورده شود. با ازخودگذشتگی همکارانی که با پذیرش خطر وارد سازمان شدند، به کیفیت مناسب رسیدیم؛ به‌طوری که تمام بازی‌ها با استریم مناسب و با صدای هواداران پخش شد. پیش‌تر گاهی مجبور بودیم بازی‌ها را از شبکه‌های خارجی با گزارشگری دیگر و بدون صدای ورزشگاه پخش کنیم یا لوگو را بپوشانیم، اما اکنون تمام بازی‌ها را به‌صورت قانونی، با کیفیت جهانی، صدای چندآمبیانس و بدون لوگوی اضافه پخش می‌کنیم. پس از روز حمله، شرایط پخش به شبکه سه و تلویزیون جمهوری اسلامی بازگشت.

وی در پایان با تقدیر از همکاری جمعی برای پخش فوتبال‌ها و برنامه‌های مختلف تأکید کرد: سازمان صداوسیما در آن شرایط سخت، تمام تلاشش را کرد تا برنامه‌های سرگرم‌کننده بدون مغایرت با روحیه جهادی ارائه دهد و مخاطب را حتی برای دقایقی از استرس و اضطراب دور کند. من شخصاً از مدیر شبکه سه که جهادگونه رفتار کرد و همچنین تمام عوامل فنی قدردانی می‌کنم؛ از تصویربرداران و صداگذارانی که با گذشتن از جان خود در شرایط خطر به استودیو آمدند، تا کارگردانان و عوامل ماهواره که بدون حضورشان هیچ‌یک از این اتفاقات ممکن نبود. این همدلی در صداوسیما، عصری جدید را رقم زد. بسیاری بدون چشمداشت تلاش کردند و امیدوارم این روحیه تداوم داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha