• جمعه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 98022010594
  • خبرنگار : 71457

ابومرزوق: برخی عملاً در حال زمینه‌سازی برای اجرای معامله قرن هستند

ابومرزوق: برخی عملاً در حال زمینه‌سازی برای اجرای معامله قرن هستند

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی "حماس" تاکید کرد که برخی طرف‌ها عملاً در حال زمینه سازی برای اجرای طرح به اصطلاح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن هستند.

به گزارش ایسنا، موسی ابومرزوق، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی "حماس" در توئیتی عنوان کرد: برخی طرف‌ها در عرصه رسانه‌ای با معامله قرن مخالفت می‌کنند، اما در عمل در حال فراهم کردن زمینه جهت واداشتن فلسطینیان به پذیرش این طرح به بهانه موازنه قدرت و نبود گزینه‌هایی دیگر هستند.

ابو مرزوق افزود: ما هنوز از یاد نبرده‌ایم روزی را که برخی در شرایطی مشابه امروز، از ۷۸ درصد از اراضی فلسطین چشم پوشی کردند، آن هم به بهانه موازنه قدرت، عدم همکاری کشورهای عربی و نبود گزینه‌هایی دیگر.

به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، دولت آمریکا در نظر دارد پس از ماه مبارک رمضان از طرح خود که کاملا در راستای اهداف و خواسته‌های رژیم صهیونیستی است، رونمایی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha