• شنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404041408388
  • خبرنگار : 71592

تحلیلگر صهیونیست: حماس همچنان منسجم است

تحلیلگر صهیونیست: حماس همچنان منسجم است

تحلیلگر صهیونیست معتقد است که حماس با وجود گذشت بیش از یک سال و نیم از آغاز جنگ، همچنان در نوار غزه منسجم است و حملات نظامی رژیم صهیونیستی بدون دستیابی به پیروزی به پایان خود رسیده است.

به گزارش ایسنا، «آوی یسخاروف» تحلیلگر مشهور صهیونیست تأکید کرد که تلاش نظامی رژیم صهیونیستی به نهایت خود رسیده است و ادامه آن بدون وجود یک دیدگاه سیاسی منجر به پایان واقعی جنگ نخواهد شد.

این تحلیلگر روزنامه «یدیعوت آحارونوت» خاطرنشان کرد حماس همچنان به بازسازی زیرساخت‌های خود و جذب جوانان، حتی در مناطقی که توسط نیروهای صهیونیستی تخلیه شده‌اند، ادامه می‌دهد. او گفت تغییر رادیکالی که رژیم صهیونیستی پس از عملیات نظامی «ارابه‌های گدعون» به آن امیدوار بود، رخ نداده، حماس سقوط نکرده و جمعیت غزه هنوز ابتکار عمل را برای مخالفت واقعی با آن به دست نگرفته است.

در مورد مرگ تعداد بیشتری از سربازان صهیونیستی، تحلیلگر صهیونیست ارزش بازگشت مکرر به مناطقی مانند الشجاعیه و خان ​​یونس که قبلاً عملیات نظامی در آنها انجام شده بود، آن هم بدون ایجاد یک تغییر استراتژیک واقعی را زیر سوال برد.

یسخاروف همچنین ضمن انتقاد «لفاظی‌های پیروزمندانه» برخی از مقامات فرماندهی جنوبی ارتش اشغالگر، گفت آنها به انحلال حماس و توزیع میلیون‌ها جیره غذایی به عنوان موفقیت در میدان نبرد می‌بالند اما این رویکرد متناقض است، زیرا نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی مسئولیت مدنی در قبال ساکنان غزه را بر عهده گرفته است، چیزی که دهه‌ها از آن اجتناب کرده است.

نویسنده نسبت به ادامه نادیده گرفتن گزینه سیاسی هشدار داد و گفت: «حتی پس از تخریب ردیف دیگری از خانه‌ها یا یک محله جدید و آسیب رساندن به هزاران نظامی، حماس هنوز پابرجاست. ممکن است برخی از قابلیت‌های خود را از دست داده باشد، اما هنوز قادر به حفظ موجودیت خود است.»

یسخاروف خاطرنشان کرد که حماس در حفظ یک هدف روشن یعنی «بقا» با وجود حملات موفق بوده است. او افزود: «نبود یک جایگزین سیاسی همان چیزی است که به حماس اجازه بقا می‌دهد و اینکه فرسایش نظامی در نوار غزه پیروزی واقعی را به همراه نخواهد داشت.»

تحلیلگر صهیونیست خواستار اتخاذ یک مسیر سیاسی با هماهنگی کشورهای میانه‌رو عرب، ایالات متحده و حتی تشکیلات خودگردان فلسطین شد «تا به حکومت حماس پایان داده شود و از گرفتار شدن در باتلاق غزه جلوگیری شود».

او در پایان گفت: «عملیات نظامی به خودی خود هدف نیست، بلکه وسیله‌ای برای دستیابی به یک هدف سیاسی است. اگر آن هدف تعریف نشود، جنگ به طور نامحدود، بدون راه حل و بدون افق ادامه خواهد یافت.» 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha