به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقهای الشرق الاوسط، لوازمی که قرار است رژیم صهیونیستی به فروش بگذارد همانهایی هستند که در ساخت دو کلاس درسی در مدرسهای در شهرک ابزیق واقع در وادی اردن مورد استفاده قرار گرفت و اسرائیل به دلیل عدم دریافت جواز از این رژیم، این دو کلاس را تخریب کرد.
هیئت اتحادیه اروپا در قدس و رامالله ۲۶ اکتبر ۲۰۱۸ پس از گذشت سه روز از تخریب دو کلاس مذکور، این اقدام رژیم اشغالگر را محکوم کرد. این اتحادیه در راستای محکومیت این اقدام صهیونیستها در بیانیهای اعلام کرد، همه کودکان حق دارند آموزش ببینند و همه کشورها باید از این حق حمایت کرده و آن را اجرایی کنند. مدارس محل امنی بوده و برای کوکان حرمت دارند.
قرار است اموال مصادره شدهای که اتحادیه اروپا بودجه آنها را تامین کرده بود، در مقر یگانهای اداره مدنی در بیتایل (شهرک یهودی واقع در شمال شرق رامالله) و در غوش عتصیون (مجتمعی از شهرکهای جنوب غربی بیتلحم) روزهای دوشنبه و سه شنبه به مزایده گذاشته شوند. این مناقصه بدون تعیین قیمت اولیه مزایده در روزنامه معاریو اعلام شد. هیئت نماینده اورپا از اسرائیل خواست دو کلاس مذکور را بدون تاخیر در محل خودش مجددا بسازد اما این رژیم هنوز پاسخی نداده و بر سر تصمیم خود برای فروش مصمم است.
در این راستا، فعالان حامی فلسطینیان که پس از گذشت مدت زمان کوتاهی از تخریب این دو کلاس، از ابزیق دیدن کردند، تصاویری از کامیونهای حامل تختهها را پس از ویرانی کلاسهای درس گرفتند. طبق گزارش دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل در ماه اکتبر، ۴۷ پایگاه فلسطینی در منطقه (ج) کرانه باختری به دستور مقامات مدنی رژیم اشغالگر تخریب شدند که شامل ۱۰ بخشی بود که اتحادیه اروپا بودجه آنها را تامین کرده بود.
پیشتر اتحادیه اروپا از اسرائیل خواسته بود، در صورتی که تاسیساتی که نیروهای امنیتی در نزدیکی قدس و بیت لحم بر آنها کنترل یافتهاند را بازسازی نکند، باید غرامت تخریب و مصادره اموال و پنلهای خورشیدی و سوئیتهای آماده را بپردازد که اتحادیه در سال ۲۰۱۷ بودجه آن را به مبلغ ۳۰ هزار یورو تامین کرده بود اما اسرائیل ارائه هرگونه غرامت را رد کرده و مدعی شد، این نوع همکاری اروپا، کمک انسانی محسوب نمیشود بلکه به دلیل عدم دریافت اجازه از اداره مدنی اسرائیل، یک فعالیت غیرقانونی است.
همچنین وزارت خارجه فلسطین تصمیم ارتش رژیم صهیونیستی در خصوص فروش لوازم مربوط به دو کلاس درس را در مزایده محکوم کرد، دو کلاسی که اتحادیه اروپا آن دو را برای ۴۹ دانشآموز فلسطینی فراهم کرده بود.
این وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد، تصمیم مقامات اشغالگر یک چالش جدی برای اتحادیه اروپا، اصول و مواضع آن است و نوعی بیتوجهی رژیم صهیونیستی به درخواستهای این اتحادیه در خصوص توقف عملیات تخریب تاسیساتی است که اتحادیه بودجه آنها را تامین کرده است.
در این بیانیه آمده است، اقدامات بینالمللی که به انتشار بیانیه، محکومیتها و درخواستها برای توقف نقضها و جنایتهای رژیم صهیونیستی اکتفا میکند، دیگر فایدهای ندارد و باید اقدامات اروپایی و بینالمللی کارآمدی صورت گرفته و رژیم اشغالگر مجبور به پایبندی به قوانین بینالمللی، قطعنامهها و اراده صلح بینالمللی متعهد شود.
پیش از این اتحادیه اروپا تخریب دو کلاس مذکور را محکوم و از مقامات رژیم اشغالگر خواسته بود تا با توجه به تعهدات و مسؤولیتهای خود به عنوان قدرت اشغالگر براساس قوانین بینالمللی، آن دو را بازسازی کنند.
انتهای پیام
نظرات