• پنجشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / ۲۲:۳۴
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404041911857
  • خبرنگار : 71659

شلیک موشک بالستیک از یمن به اراضی اشغالی

شلیک موشک بالستیک از یمن به اراضی اشغالی

منابع عبری زبان از شلیک یک فروند موشک بالستیک از خاک یمن به فلسطین اشغالی خبر دادند.

به گزارش ایسنا، ارتش یمن پنجشنبه شب یک فروند دیگر از موشک بالستیک خود را به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده است.

رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند سامانه دفاع موشکی کشور اردن توانست این موشک شلیک شده را رهگیری و قبل از اصابت به اسرائیل منهدم کند.

نیروهای مسلح یمن صبح امروز هم یک فروند موشک به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده بود که بنا به نوشته یدیعوت آحارانوت، میلیون ها نفر از شهرک نشینان را مجبور کرد به پناهگاه‌ها بروند.

در پی این حمله موشکی، رسانه‌های عبری‌زبان از تعطیلی موقت فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون خبر داده و اعلام کردند که فعالیت‌های این فرودگاه تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha