• دوشنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۷:۵۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98032008908
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

ساخت دو خوابگاه در محل پردیس دانشگاه علوم پزشکی تهران / پیشرفت ۴۵ درصدی احداث خوابگاه

ساخت دو خوابگاه در محل پردیس دانشگاه علوم پزشکی تهران / پیشرفت ۴۵ درصدی احداث خوابگاه

مدیر امور خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران از در دست ساخت بودن دو خوابگاه دخترانه و پسرانه در محل پردیس این دانشگاه خبر داد و گفت: خوابگاه پسرانه بوستان ۶ دارای پیشرفت ۴۵ درصدی است.

به گزارش ایسنا، فرهاد رضایی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: دو خوابگاه دخترانه و پسرانه‌ای که در محل پردیس دانشگاه در دست ساخت هستند، با مشارکت مجمع خیرین سلامت در حال انجام می‌باشد. خوابگاه پسرانه بوستان ۶ دارای زیربنای ۴۳۰۰ مترمربع در شش طبقه و همچنین خوابگاه دخترانه گلستان پنج در شش طبقه و زیربنای ۴۵۰۰ متر متربع در حال احداث است.

وی با اشاره به پیشرفت ۴۵ درصدی احداث خوابگاه پسرانه بوستان شش و رسیدن به مرحله سفت‌کاری و گچ کاری، اظهار کرد: این طرح عمرانی از نظر معماری در مرحله سفت‌کاری، زدن سقف و انجام اقدامات تاسیساتی است. همچنین خوابگاه گلستان پنج که دخترانه است دارای ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و با تکمیل و بهره‌برداری از این دو خوابگاه، می‌توان به نتایج قابل قبولی در حوزه خوابگاهی دانشگاه دست یافت.

رضایی در خصوص تاریخ بهره‌برداری از خوابگاه پسرانه بوستان ۶ گفت: اگر همه شرایط مهیا باشد و مشکلی پیش نیاید، این خوابگاه مهرماه وارد مدار اسکان خواهد شد و دانشجویان می‌توانند از ابتدای سال تحصیلی جاری، در این خوابگاه اسکان یابند. همچنین خوابگاه گلستان ۵ نیز اوایل سال ۹۹ به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی محل تأمین اعتبار این دو خوابگاه را از طریق مجمع خیرین سلامت و همچنین اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد و گفت: ۵۰ درصد اعتبارات توسط مجمع خیرین سلامت و مابقی از طریق دانشگاه تأمین شده است. این خوابگاه‌ها بر اساس استانداردهای مصوب وزارت بهداشت در حال تکمیل و ساخت است

رضایی با اشاره به وجود بیش از ۲۰۰۰ دانشجوی خوابگاهی اسکان داده شده در خوابگاه‌های دانشگاه اظهار کرد: به همه دانشجویان متقاضی به خوابگاه، اسکان داده‌ایم و هیچ دانشجوی در لیست انتظار خوابگاه قرار ندارد. دانشجویان مقاطع دکترا و رزیدنتی به دلیل اینکه تعهدی نسبت به خوابگاه و اسکان آنها نداریم، در خوابگاه‌های خودگردان و شهریه‌پرداز اسکان می‌یابند و همچنین دانشجویان مقاطع ارشد و کارشناسی رشته‌های مختلف از جمله پزشکی، دندانپزشکی و… و همچنین دانشجویانی که از طریق کنکور، وارد دانشگاه شده‌اند، در خوابگاه‌های ملکی دانشگاه اسکان داده می‌شوند.

وی با اشاره به فرسودگی و قدمت بالای خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: جدیدترین خوابگاه ما سال ۷۴ تأسیس شده است و قدیمی‌ترین خوابگاه در سال ۴۸ که این نشان از قدمت بالای خوابگاه‌ها و فرسودگی آنهاست البته همه ساله نسبت به نوسازی و ترمیم خوابگاه‌ها در بخش‌های مختلف اقدام می‌شود و همچنین تابستان سال گذشته با اعتبارات دانشگاه با هزینه بالغ بر دو میلیارد تومان، نسبت به بازسازی سه خوابگاه در بازه زمانی ۴۵ روزه اقدام کردیم. البته بقیه خوابگاه‌ها هم با توجه به قدمت بالا و فرسودگی نیاز به بازسازی دارند که متناسب با شرایط بودجه‌ای، در لیست بازسازی قرار می‌گیرند.

به گزارش مفدا، مدیرامور خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به وجود یک خوابگاه متاهلی برای اسکان دانشجویان این دانشگاه گفت: مهم‌ترین مشکل حوزه خوابگاهی دانشگاه مربوط به اسکان دانشجویان متأهل است. دانشگاه تهران تنها دارای یک خوابگاه متاهلی است که در شهرک دانشگاه واقع شده است. این خوابگاه با ظرفیت اسمی ۱۳۰ واحد دارای قدمت بالایی است و فرسوده ست که به علت فرسودگی تنها ۶۲ واحد آن قابل استفاده است و به لحاظ ایمنی نمی‌توانیم از همه ظرفیت‌های این خوابگاه برای اسکان دانشجویان متأهل استفاده کنیم. البته برای بازسازی و ترمیم خوابگاه از طریق مجمع خیرین وارد کار شدیم و در بازدیدی که صورت گرفت، اعلام شد ساختمان به دلیل فرسودگی ارزش تعمیر ندارند. باتوجه به وقفی بودن ملک خوابگاه متاهلی، عملاً ساختن خوابگاه جدید، مشکلاتی به همراه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha