• جمعه / ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98033114870
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

با حضور معاونان آموزشی دانشگاه‌ها صورت گرفت

بررسی آموزش مفهومی و ارزیابی دوره‌های دکترا در دانشگاه‌های منطقه 9 کشور

بررسی آموزش مفهومی و ارزیابی دوره‌های دکترا در دانشگاه‌های منطقه 9 کشور

در نشست معاونان آموزشی دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور که با حضور 25 دانشگاه از استان‌های خراسان رضوی، سمنان، خراسان جنوبی و خراسان شمالی به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد، آموزش مفهومی، ارزیابی دوره‌های دکترا، چگونگی و هماهنگی در پذیرش دانشجویان غیرایرانی، آیین‌نامه مهارت‌آموزی و آیین‌نامه یکپارچه آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، دکتر مسعود نصیری زرندی، رئیس دانشگاه سمنان در نشست معاونان آموزشی دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور که با حضور ۲۵ دانشگاه از استان‌های خراسان رضوی، سمنان، خراسان جنوبی و خراسان شمالی به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید مأموریت‌گرا باشند، اظهار کرد: همان‌طور که مقام معظم رهبری در سخنان اخیر خود فرمودند که "علم نافع از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است" لذا دانشگاه‌ها باید در این زمینه فعالیت کنند تا گره‌ای از مشکلات منطقه و کشور حل شود.

نصیری تصریح کرد: تولید علم نافع، در خدمت توسعه ملی و محلی بودن و دانشگاه بهره‌ور، کیفی، مسئولیت‌پذیر و پاسخگو از ویژگی‌های دانشگاه مطلوب است.

وی با بیان اینکه برخی از سرفصل‌های دروس دانشگاه‌ها خیلی قدیمی هستند، افزود: باید این سرفصل‌ها را به نفع جامعه به‌روزرسانی کرد.

نصیری با بیان اینکه تولید مقاله خوب است، اما همه نباید در این مسیر حرکت کنند، گفت: اینکه جامعه مسیر خود را طی کند، صنعت مسیر خود را و دانشگاه هم مسیر خود را برود، وضعیت مطلوبی نیست و در این میان دانشگاه‌ها باید در مسیر حل مشکلات جامعه، منطقه و صنعت گام بردارند.

رئیس دانشگاه سمنان گفت: دانشگاه می‌تواند به این درجه برسد که مشکلی از صنعت را حل کند، اما به‌شرط آنکه آموزش‌هایش به‌روز باشد و تعداد واحدهای درسی مرتبط با مشکلات صنایع افزایش یابد.

نصیری تصریح کرد: آنچه باید در تدوین پایان‌نامه درنظر گرفته شود، کاربردی بودن و تقاضامحور بودن آن‌هاست.

وی با اشاره به گذراندن فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در صنعت در سال ۱۳۹۸ گفت: اجرای این طرح می‌تواند در تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و باز کردن گره‌ای از چرخه تولید کشور مؤثر باشد.

رئیس دانشگاه سمنان همچنین درباره مهمان شدن دانشجویان در بین دانشگاه‌های منطقه پیشنهاد داد با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین این دانشگاه‌ها، این کار با سهولت بیشتری انجام شود.

در ادامه دکتر فرشاد ورامینیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سمنان گزارشی از فعالیت‌ها و وضعیت آموزشی دانشگاه ارائه کرد و گفت: نسبت دانشجویان دختر و پسر در دانشگاه سمنان برابر است.

وی همچنین با اشاره به تحصیل دانشجویان خارجی در دانشگاه سمنان، افزود: عمده دانشجویان غیرایرانی دانشگاه سمنان در دوره کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند که افزایش تعداد آنان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا جزو برنامه‎‌های دانشگاه است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سمنان با بیان اینکه در این نشست ۲۵ دانشگاه منطقه ۹ کشور حضور دارند، گفت: آموزش مفهومی، ارزیابی دوره‌های دکترا، چگونگی و هماهنگی در پذیرش دانشجویان غیرایرانی، آیین‌نامه مهارت‌آموزی و آیین‌نامه یکپارچه آموزشی از محورهای مورد بررسی در این نشست است.

دکتر پیشقدم، دبیر منطقه ۹ دانشگاه‌های کشور نیز در این نشست با اشاره به تأثیرگذاری دانشگاه‌ها در جامعه گفت: دانشگاه‌ها باید به‌گونه‌ای فعالیت کنند که بیشترین تأثیر را داشته باشند و این تأثیرگذاری از کلاس درس و دانشجویان آغاز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۳-۳۱ ۱۲:۴۳

نصیری جان تولید مقاله اصلا خوب نیست! چون فقط باید از بیت المال پول بدی و هیچ عایدی برای سیستم آموزشی و پژوهشی واقعی و پیشرفت و توسعه کشور ندارد!فقط یک عده بیسواد با آن دکتر و پروفسور می شوند!