• دوشنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98051407159
  • خبرنگار : 71567

قائم مقام وزیر علوم اعلام کرد

کاهش اعزام به فرصت‌های مطالعاتی در ۴ ماه اول امسال

کاهش اعزام به فرصت‌های مطالعاتی در ۴ ماه اول امسال

قائم مقام وزیر علوم از کاهش تعداد اعزام اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها به فرصت های مطالعاتی کوتاه مدت خبر داد و گفت: آمار افراد اعزامی در چهارماه اول امسال به ۱۰۱ نفر کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین‌المللی، در نشست روسای دانشگاه‌های متولی کار گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی که امروز (دوشنبه) با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری، مسئولان ستادی و روسای دانشگاه‌های متولی در محل وزارت علوم برگزار شد، از روند رو به رشد تولیدات علمی مشترک ایران با سایر کشورها و نیز افزایش سفرهای علمی محققان و دانشمندان برجسته جهان به داخل کشور خبر داد.

وی ادامه داد: آمار افراد اعزامی در چهارماهه اول سال جهت دوره‌های کوتاه مدت در سال ۹۷ تعداد ۱۱۶ نفر و در سال ۹۸ تعداد ۱۰۱ نفر بوده است و تعداد اعزام اعضای هیئت علمی برای شرکت در کنفرانس‌های بین‌المللی در کل ۵۴۱ نفر بوده است.

وی به ۱۰ کشور که بیشترین اعزام محقق و عضو هیئت علمی را در سال ۹۸ داشته‌اند، اشاره کرد و گفت: به ترتیب کشورهای آلمان، ایتالیا، سوئیس، فرانسه، سوئد، قزاقستان، اسپانیا، ترکیه، چین و عراق در صدر قرار دارند.

دکتر سالارآملی در ادامه با اشاره به تعداد اساتید و محققان خارجی که به ایران سفر کرده اند، اظهار داشت: در چهار ماهه اول سال ۹۷ تعداد ۶۴۹ محقق و عضو هیئت علمی و در چهار ماهه اول سال ۹۸ تعداد ۶۱۸ نفر از کشورهای ایتالیا، آلمان، بلژیک، فرانسه، لهستان، استرالیا و عراق به ایران سفر کرده اند.

وی درخصوص مجموع پروژه‌های تحقیقاتی مشترک جاری با دانشگاه‌های برتر دنیا افزود: در مجموع ۲۷۳ پروژه با کشورهای پاکستان، هند، سویس، آفریقای جنوبی، روسیه، مجارستان و ترکیه در حال انجام است و تولیدات مشترک ایران به تفکیک کشورهای همکار در پایگاه ISI در بازه سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ با آمریکا حدود ۱۲۹۷۳، کانادا ۵۷۸۶، چین ۳۳۸۴، ترکیه ۳۰۸۱ تولیدات علمی مشترک بوده است.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل، به ۱۰ دانشگاه برتر ایران به تفکیک درصد مقالات مشترک با کشورهای دیگر در بازه سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ اشاره کرد و گفت: دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تبریز و دانشگاه شیراز ده دانشگاه برتر کشور هستند که دارای درصد بالای مقالات مشترک علمی با سایر کشورهای دنیا می‌باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha