• دوشنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 98051407161
  • خبرنگار : 71588

عریقات: استراتژی ما بر پایان دادن به اشغالگری و تشکیل کشور فلسطین متمرکز است

عریقات: استراتژی ما بر پایان دادن به اشغالگری و تشکیل کشور فلسطین متمرکز است

دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) و عضو کمیته مرکزی جنبش فتح تاکید کرد که رهبری فلسطین در عملکرد سیاسی‌ خود بر دفاع از حق و حقوق ملی و مشروع ملت فلسطین تمرکز دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از الیوم السابع، صائب عریقات، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) و عضو کمیته مرکزی جنبش فتح در جریان دیدار با مسئولان فلسطینی تاکید کرد که رهبری فلسطین در عملکرد سیاسی‌ خود بر دفاع از حق و حقوق ملی و مشروع ملت فلسطین تمرکز دارد.

عریقات خاطرنشان کرد: رهبری فلسطین همچنین بر انتقال از تشکیلات خودگردان به تشکیل کشور بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی در خصوص پرونده فلسطین از جمله قطعنامه ۲۴۲ و ۳۳۸ شورای امنیت تمرکز دارد که این قطعنامه‌ها تاکید دارد اراضی فلسطینی اراضی اشغال شده است و هرگونه تغییری در ماهیت حقوقی آن اقدامی باطل و مردود است.

وی همچنین تاکید کرد: رهبری فلسطین کسی را مامور نکرده تا به نمایندگی از ملت فلسطین صحبت کند و هرگز نمی‌پذیرد کسی در امور آن مداخله کند و یا چیزی را بر آنها دیکته کند.

عریقات در ادامه افزود: سازمان آزادی‌بخش فلسطین با طرف اسرائیلی هشت توافقنامه امضا کرده اما تل‌آویو به هیچکدام از آنها به ویژه توافقی در خصوص مرحله انتقالی که در آن بسط و گسترش حاکمیت فلسطین بر تمام اراضی کرانه باختری و نوار غزه قید شده، پایبند نبوده است.

توافق‌های امضا شده با طرف اسرائیلی عبارت از توافق اوسلو در سال ۱۹۹۳، توافق غزه اریحا در سال ۱۹۹۴، توافق اقتصادی پاریس در سال ۱۹۹۴، توافق انتقالی در سال ۱۹۹۵، توافق الخلیل در سال ۱۹۹۷، توافق وای‌ ریفر در سال ۱۹۹۸، شرم‌الشیخ در سال ۱۹۹۹ و عبور و مرور در سال ۲۰۰۵ است.

 این مسئول ساف همچنین تصریح کرد: اشغالگران اسرائیلی از تمامی توافقاتی که با تشکیلات خودگردان فلسطین امضا کرده، شانه خالی کرده‌اند و بر باقی ماندن نظام خودگردان که تحت اشغال رژیم صهیونیستی باشد، برای ممانعت از تشکیل کشور فلسطین اصرار دارند.

وی ادامه داد، مساله مورد توجه دیگر که رهبری فلسطین بر آن تمرکز دارد، حمایت از تصمیم مستقل ملی، مخالفت با به بازی گرفتن وضعیت داخلی فلسطین که این اقدام توسط برخی کشورهای منطقه از طریق نوار غزه انجام می‌شود، است و مساله مورد توجه سوم، تقویت انسجام داخلی و پایان دادن به دودستگی‌ها بر اساس اجرای توافق آشتی با جنبش حماس در سال ۲۰۱۷ و محافظت و حمایت از ائتلاف بین‌المللی حامی مساله فلسطین است.

عریقات تاکید کرد که به رغم تمامی چالش‌های پیش روی فلسطین و پرونده آن، اما این پرونده همچنان جزو اولویت‌های بین‌المللی است و از اهتمام ویژه‌ای برخوردار است.

وی همچنین عنوان داشت: استراتژی فلسطین بر پایان دادن به اشغالگری و تشکیل و استقلال کشور فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ و همچنین انتقال از تشکیلات خودگردان به مرحله تشکیل کشور و اتخاذ اقداماتی برای پیگرد اشغالگران به خاطر ارتکاب جنایات به ویژه در زمینه شهرک‌سازی تمرکز دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha