• چهارشنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98051608085
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

شرکت ۱۰ هزاردانشجوی پزشکی در مرحله اول یازدهمین المپیاد علمی دانشجویی

شرکت ۱۰ هزاردانشجوی پزشکی در مرحله اول یازدهمین المپیاد علمی دانشجویی

رییس کمیته فنی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویی، تعداد شرکت کنندکان در مرحله اولیه المپیاد را بیش از ۱۰ هزار نفر بیان ‌کرد و گفت: از این تعداد ۲۳۰۰ نفر در دانشگاه های علوم پزشکی در اواخر ماه های سال گذشته طی آزمون هایی خاص انتخاب شدند و براساس برگزاری آزمونی مشترک در مناطق آمایشی توسط وزارت بهداشت از ۲۳۰۰ برگزیده نیز ۵۷۰‌ نفر انتخاب شدند.

به گزارش ایسنا، دکتر پروین پاسالار در حاشیه برگزاری یازدهمین المپیادعلمی دانشجویی ‌دانشگاه های علوم پزشکی با اشاره به برگزاری این المپیاد در شش حیطه، گفت: مدیریت نظام‌سلامت، استدلال بالینی، کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم، مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت، آموزش پزشکی و تفکر علمی در علوم پایه نیز شش حیطه تشکیل دهنده این المپیاد هستند.

رییس کمیته فنی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویی، تعداد شرکت کنندکان در مرحله اولیه المپیاد را بیش از ۱۰ هزار نفر بیان‌ کرد و گفت:  از این تعداد ۲۳۰۰ نفر در دانشگاه های علوم پزشکی در اواخر ماه های سال گذشته طی آزمون هایی خاص انتخاب شدند و براساس برگزاری آزمونی مشترک در مناطق آمایشی توسط وزارت بهداشت از ۲۳۰۰ برگزیده نیز ۵۷۰‌نفر انتخاب شدند .

دکتر پاسالار با اشاره به برگزاری یازدهمین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی طی روزهای ۱۲ تا ۱۶ مرداد ماه، گفت: از ۵۷۰ شرکت کننده نهایی، تعدادی در مرحله انفرادی و تعدادی در مرحله گروهی به عنوان نفرات برتر انتخاب می شوند و جوایز شامل مدال های  طلا، نقره و برنز خواهد بود.

وی گفت: آزمون های برگزار شده صرفا چهار جوابی نبوده ‌و به اشکال مختلف آزمون برگزار شده است و در حال حاضر بخشی از آزمون ها به صورت کارگروهی است که در طی آن دانشجویان با توجه به موضوع مورد آزمون، پروژه ای بعنوان ایده نیز طراحی کرده و آن را ارائه می دهند.

به گزارش مفدا، رییس کمیته فنی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی با تاکید بر انتخاب بهترین ایده دانشجویان به منظور استفاده از آنها و سرمایه گذاری برای پروژه های طراحی شده، گفت: علاقه مند کردن دانشجویان به حیطه های خاص علوم پزشکی و تشویق آنها به ادامه تحصیل و کار و کارآفرینی در حوزه پروژه برگزیده خودشان و تشویق اسپانسرها برای حمایت های مالی از پروژه های برگزیده،  از اهداف این المپیاد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha