• شنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98061607935
  • خبرنگار : 71516

هشدار عون به رژیم صهیونیستی نسبت به پیامدهای هرگونه تجاوز جدید علیه لبنان

هشدار عون به رژیم صهیونیستی نسبت به پیامدهای هرگونه تجاوز جدید علیه لبنان

رئیس‌جمهور لبنان به رژیم صهیونیستی نسبت به پیامدهای هرگونه تجاوز جدید علیه لبنان هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، میشل عون، رئیس‌جمهور لبنان در دیدار با یان کوبیس، نماینده دبیرکل سازمان ملل در لبنان گفت: ما به قطعنامه ۱۷۰۱ پایبند بوده‌ایم اما تجاوز اخیر اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت خروج از قواعد درگیری و نقض این قطعنامه بود. ما به هرگونه تجاوزی به حاکمیت کشورمان و تمامیت ارضی آن پاسخ خواهیم داد و اسرائیل متحمل نتایج آن خواهد بود.

نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان نیز با یان کوبیس دیدار و با او درباره تحولات میدانی اخیر بحث و تبادل نظر کرد.

نبیه بری بر پایبندی لبنان به قطعنامه ۱۷۰۱ تأکید کرد و گفت: تنها طرفی که باید از آن درباره نقض‌های مکرر این قطعنامه سؤال شود، اسرائیل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha