• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۲:۰۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404041508689
  • خبرنگار : 71576

جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵؛

رئال حریف PSG شد/ ادای احترام امباپه به ژوتا بعد از گلزنی

رئال حریف PSG شد/ ادای احترام امباپه به ژوتا بعد از گلزنی

رئال مادرید با پیروزی مقابل دورتموند، حریف پاری‌سن‌ژرمن در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها شد.

به گزارش ایسنا، در ادامه بازی‌های مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌های ۲۰۲۵، بامداد امروز (یک‌شنبه - ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تیم‌های بورسیا دورتموند و رئال مادرید به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان این دیدار نفس‌گیر، تیم رئال مادرید ۳ بر ۲ به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد.

در این دیدار جذاب، شاگردان ژابی آلونسو در هر حالی که با اخراج هویسن در دقایق پایانی ۱۰ نفره شده بودند، با گل‌های گونزالو گارسیا، فران گارسیا و کیلیان امباپه، سه بار دروازه زنبورها را باز کردند. 

دو گل زنبورها در این دیدار را نیز بایر و گیراسی به ثمر رساندند تا این دیدار نفس‌گیر در پایان، ۳ بر ۲ با پیروزی کهکشانی‌ها به پایان برسد.

در جریان این دیدار امباپه پس از گلزنی در دقیقت ۹۰ بعلاوه ۴، با نشان دادن عدد ۲۰ که شماره پیراهن دیگو ژوتا، ستاره تازه درگذشته و فقید لیورپول بود، به این بازیکن ادای احترام کرد که یکی از صحنه‌های احساسی این دیدار بود. ژوتا چند روز قبل به دلیل تصلدف به همراه برادر خود درگذشت.

رئال مادرید با این برد در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌های ۲۰۲۵، حریف پاری‌سن‌ژرمن شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha