به گزارش ایسنا، رحیم بنامولائی امروز 17 شهریور، در نشست مشترک با رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با اشاره به ایجاد امکان سرمایهگذاری برای واحدهایی که تولیداتشان در کشور به مرز اشباع رسیده و یا با مشکل مالی مواجهند، گفت: عراقیها برای سرمایه گذاری ایرنیان درعراق بیشتر شهر «حله» را که مشکل کمبود برق و آب ندارند، توصیه میکنند.
بنامولایی اضافه کرد: اینگونه سرمایگذاریها وابستگی اقتصادی ایجاد میکند که این مزیت مسیر را برای ارائه خدمات مهندسی کشورمان به عراق در قالب دانش فنی و تعمیرات هموار میسازد.
وی اظهار امیدواری کرد: در کشور سوریه و دیگر کشورهای مورد نظر جمهوری اسلامی نیز بستر برای انتقال کالا و تکنولوژی ایران همراه با تعمیرات لجستیک فراهم شود.
رئیس اتاق بازرگانی البرز با اشاره به پیشنهاد اتاق مشترک ایران و عراق به همکاریهای صنعتی در آن کشور گفت: البرز در راستای این همکاری از ظرفیت و پتانسیل خوبی برخوردار است.
بنامولائی بهتیم اقتصادی دولت توصیه کرد؛ در جریان مذاکرات همکاریهای اقتصادی با دولت عراق مساله تضمین برگشت سرمایه مطرح شود و در این راستا در مذاکره میان بانکهای مرکزی ایران و عراق بحث مهمپشتوانه و ضمانت برگشت سرمایه مورد تاکید قرار گیرد.
سهم البرز از بازار دارو و مواد غذایی عراق بیشتر شود
در ادامه این نشست رئیس اتاق مشترک ایران و عراق نیز حمایت از فعالان اقتصادی، پیگیری مشکلات و توانمندسازی علمی و کاربردی را سه وظیفه مهم اتاقهای بازرگانی عنوان کرد و گفت: اتاق بازرگانی البرز از معدود اتاقهایی است که هر سه مسئولیت را به نحو احسن و شایسته انجام میدهد.
حمید حسینی با اشاره به اینکه قدمهای خوبی در رفع مشکلات فعالان اقتصادی، بازار سازی و توسعه صادرات برداشته شده، اضافه کرد: نمایشگاه توانمندیهای تولیدی و صنعتی اتاق بازرگانی فرصت مناسبی را برای معرفی ظرفیتهای صنعتی استان به هیاتهای تجاری ایجاد کرده است.
این مسئول با اشاره به ظرفیت صادراتی البرز در زمینه دارو گفت: البرز در بحث دارو و مواد غذایی میتواند سهم بیشتری از بازار عراق را به خود اختصاص دهد.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت البرز در تولید لوازم یدکی، خودرو، پلاستیک و دام و طیور گفت: استان البرز در این زمینهها نیز میتواند سهم قابل توجهی از بازارهای عراق را کسب کند.
انتهای پیام
نظرات