• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404041106987
  • خبرنگار : 50022

عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی البرز:

قطع برق ساعت کار کارخانه‌ها را کاهش داده است

قطع برق ساعت کار کارخانه‌ها را کاهش داده است

ایسنا/البرز عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی البرز با اشاره چالش‌های جدی صنعتگران استان البرز گفت: به دلیل تحریم‌ها، نوسانات ارزی و مشکلات تأمین مواداولیه، چرخه تولید با تهدید جدی مواجه شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز، بهنام سلمانی با تاکید بر اینکه تحریم‌ها به‌ طور مستقیم شرکت‌های تولیدی را هدف قرار نداده‌اند، اما تأثیرات آن بر بازار پتروشیمی و دسترسی به مواداولیه کاملاً ملموس است، بیان کرد: بیشتر مواداولیه تولیدکنندگان از طریق بورس کالا تأمین می‌شود، اما مشکلات مالی مشتریان عمدتاً از جمله پالایشگاه‌ها و شرکت‌های نفتی، باعث تأخیر در پرداخت‌ها به تولیدکنندگان می‌شود، این امر تولیدکنندگان را ناچار به تأمین مواد اولیه از بازار آزاد با هزینه‌های بالاتر کرده که در نهایت به کاهش سودآوری و افزایش زیان در تولید منجر می‌شود.

این فعال صنعت البرز و تولیدکننده قطعات پلاستیکی و پلیمری به روش‌های قالب‌گیری بادی و تزریقی، در خصوص تبعات تأمین نقدینگی توضیح داد: تأخیر در وصول مطالبات موجب می‌شود تولیدکنندگان نتوانند به موقع مواد ‌اولیه را خریداری کنند و ناچار به استفاده از تسهیلات بانکی با نرخ‌های سود بالا می‌شوند که این امر فشار مالی مضاعفی بر آنها وارد می‌آورد و چرخه تولید را کند می‌سازد.

سلمانی همچنین به موضوع قطعی مکرر برق اشاره کرد و افزود: قطع برق‌های مکرر که امسال شدت بیشتری یافته، ساعات کار کارخانه‌ها را به‌ طور چشمگیری کاهش داده است. برای مثال، در مجموعه صنعتی ما، تولید ماهانه از ۳۰ روز به ۲۰ روز کاهش یافته است، این خسارت محدود به مجموعه ما نیست و زنجیره تأمین و شرکت‌های مرتبط را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد. در نتیجه، رانندگان حمل‌ونقل، کارگران و سایر بخش‌های مرتبط نیز با مشکلات جدی مواجه شده‌اند.

عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق البرز درباره اهمیت تأمین سرمایه در گردش نیز گفت: در صورتی که بانک‌ها بتوانند تسهیلاتی با نرخ سود پایین‌تر و شرایط آسان‌تر در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند، بسیاری از مشکلات مالی مرتفع خواهد شد و چرخه تولید بهبود خواهد یافت. اما در شرایط فعلی، نبود سرمایه کافی و نوسانات بازار، وضعیت صنعت را بحرانی کرده است.

سلمانی در بخش پایانی این گفت‌وگو از مسئولان درخواست کرد تا با همکاری و ایجاد تسهیلات مالی مناسب، زمینه استمرار و توسعه واحدهای تولیدی فراهم و در نتیجه آن مسیر رشد پایدار صنایع استان البرز و توسعه اقتصادی کشور هموار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha