• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98072418118
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

زنگی برای رشد و خلاقیت دانش آموزان

زنگی برای رشد و خلاقیت دانش آموزان

ایسنا/اصفهان رییس انجمن خوشنویسان کاشان گفت: زنگ هنر، فرصت رشد و خلاقیت دانش آموزان است، اما متأسفانه در بیشتر مدرسه‌های کشور، معلم متخصص آموزش هنر نداریم و نگاه به این درس باید عوض شود.

احمد خوشحساب در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: آموزش از طریق رسانه‌ها برای مهم انگاشتن درس هنر حائز اهمیت است، اما باید تنگناهای اداری برداشته شود تا آموزش هنر جلوه بیشتر و جایگاه بهتری پیدا کند.

وی تصریح کرد: فرهنگ ابزار توسعه است، اما نگاه به فرهنگ در کشور  بیشتر تجاری شده و ابزاری برای زدن حرف‌های قشنگ و عوام فریب شده است و متأسفانه نهادهای فرهنگی دستشان بسته است.

رییس انجمن خوشنویسان کاشان، تأکید کرد: کار فرهنگی را باید متولیان فرهنگی انجام دهند و نه کسانی که فرهنگ را ابزار کرده‌اند. خیلی‌ها حرف از فرهنگ می‌زنند و در رأس امور فرهنگی هستند، ولی کار فرهنگی بلد نیستند و کاری برای فرهنگ جامعه نمی‌کنند.

خوشحساب اظهار کرد: ترویج خوشنویسی بدون مشارکت آموزش و پرورش نمی‌تواند به شکوفایی برسد، هرچند که هنرمندان و نام‌آوران این هنر از هیچ تلاشی برای ترویج آن در جامعه فروگذاری نمی‌کنند، اما توسعه هنر و بالندگی آن در مدرسه می‌تواند کارساز شود.

وی با اشاره به تغییرهای زود هنگام نظام آموزشی، گفت: درس هنر، در تغییرهای زود به زود نظام آموزشی، متأسفانه مورد غفلت قرار گرفته و در برابر با سایر درس‌ها، اهمیت کمتری به آموزش هنر می‌دهند که نیازمند یک برنامه درازمدت است.

رییس انجمن خوشنویسان کاشان، تصریح کرد: در مأموریتی که به مدرسه‌های سوریه داشتم درس هنر، خیلی مورد توجه آن‌ها بود و مدیر یکی از مدرسه‌های دمشق می‌گفت، ۱۰ دقیقه از درس هنر را حاضر نیستیم به هیچ درسی دهیم، اما متأسفانه در ایران برنامه مدونی در بخش هنر و آموزش آن نداریم و برنامه ریزان و مجریان سلیقه‌ای عمل می‌کنند.

خوشحساب با اشاره به نبود فضای فرهنگی مناسب در کاشان، تأکید کرد: فرهنگسرای این شهر یک کشتارگاه قدیمی با سالن‌های نمایش ۵۰ متری و  ۶۰ متری است. یک سالن استاندارد و یک نگارخانه آبرومند در شهر تمدن و فرهنگ نیست.

وی تصریح کرد: پول‌های بسیاری به نام هنر و فرهنگ در این شهر خرج می‌شود، اما هیچ نتیجه و بهره‌ای به نفع توسعه فرهنگی شهر و نشاط شهروندان نداشته است، شاید هم دارد و ما ندیدیم.

رییس انجمن خوشنویسان کاشان گفت: هرساله هم‌زمان با هفته خوشنویسی در سراسر کشور و حتی دورترین نقاط آن، مسئولان هر منطقه از نام‌آوران این هنر قدسی که افتخار نگارش قرآن را دارند، قدردانی می‌کنند، اما در کاشان مسئول دلسوز نداریم.

خوشحساب با انتقاد از بی‌جواب ماندن دعوت هنرمندان کاشان برای گشایش نمایشگاه توسط مسئولان گفت: چرا در کاشان، مدیران علاقه‌مند به رخدادهای فرهنگی نیستند؟ با اینکه از قبل اطلاع رسانی شده و از همه دعوت شده بود، ولی هیچ کدام نیامدند. حتی از صداوسیما هم کسی نیامد.

همزمان با هفته خوشنویسی، نمایشگاه در نوای نی با حضور ۲۵ نفر از خوشنویسان کاشان برپا شد. انجمن خوشنویسان کاشان در سال۱۳۶۶ در این منطقه آغاز به کار کرده و هم‌اکنون ۲۰۰ عضو دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha