محمد کلامی در بازدید از غرفه ایسنا در حاشیه دهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری های استان در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه دو دسته از افراد تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند، اظهار کرد: دسته اول شامل کسانی است که تمامی خدمات ذکر شده در ۵۵ سرفصل کمیته امداد را مانند مستمری، دریافت کرده و متشکل از ۷۶ هزار خانواده (101 هزار نفر) هستند.
وی اضافه کرد: دسته دوم شامل افرادی است که خدماتی مانند خدمات درمانی و جهیزیه را از کمیته امداد دریافت میکنند.
وی ادامه داد: با احتساب هر دو دسته اول و دوم، ۱۱۰ هزار خانواده (۱۴۵ هزار نفر) تحت پوشش کمیته امداد استان هستند.
وی با اشاره به اینکه تبریز، شبستر و بستانآباد نسبت به سرانه جمعیتی کمترین افراد تحت پوشش را دارند، اظهار کرد: شهرستانهای خاروانا، هوراند، خداآفرین و کلیبر، بیشترین جمعیت تحت پوشش کمیته امداد استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی در ادامه با بیان اینکه شیوههای مبارزه با فقر، متفاوت از گذشته است، گفت: در گذشته تفکر بر این بود که به منظور مبارزه با فقر باید آذوقه در اختیار افراد تحت پوشش قرار داد، از این رو استقبال خانوادهها نیز از اشتغال و فعالیتهای معطوف به اشتغال کم بود.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه امروزه تفکر غالب متکی بر خود کفا کردن مددجویان کمیته امداد است، بیان کرد: توان کار کردن افرادی که وارد کمیته امداد میشوند، احصا شده است و بر این اساس ۱۳ هزار خانواده توان کار کردن دارند که بخش عمدهای از آن را بانوان تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه خانمها بافت عمده مددجویان استان را تشکیل میدهند، گفت: این بانوان شامل خانمهای همسر متوفی و متعلقه بوده که عمدتاً جوان و تحصیلکرده هستند.
وی بیان کرد: طبق برنامه ریزیها تمامی ۱۳ هزار خانواده تحت پوشش در طول دو سال، شاغل میشوند.
کلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به طرحهای دانش بنیان و استارتاپی کمیته امداد بیان کرد: توانمندیهای کمیته امداد استان در عرصه اشتغال، آخر آبان ماه سال جاری در نمایشگاه این نهاد نمایش گذاشته میشود.
کلامی خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد از طرحهای کمیته امداد به خودکفایی منجر میشود.
انتهای پیام
نظرات