محمدحسین برهمن در گفتوگو با ایسنا، اظهارکرد: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرا میشود، ضمن اینکه سهم استان برای ایجاد اشتغال پایدار ۶۸ نفر است.
وی افزود: این طرح که بهصورت ملی است در استان با همکاری امور بانوان و خانواده استانداری و ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کلید خورده که با توجه به تدوین اسناد الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی، تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال روستایی، آمایش استان و سند توسعه اشتغال و سرمایهگذاری، اطلاعات پایهای مناسبی را در اختیار جهاددانشگاهی قرار داده است که در حال تکمیل اطلاعات بیشتر و مزیتهای نسبی استان برای اجرای هر چه بهتر طرح هستیم.
مدیر مرکز تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه عدم دسترسی به اطلاعات شفاف و روزآمد یکی از مشکلات ما در زمینه اشتغال است، هدف از اجرای طرح کلی توسعه مشاغل خانگی در استان را، ایجاد شبکههای توسعه کمی و کیفی، برندسازی، بازارسازی و فروش بهتر محصولات و ایجاد و تکمیل زنجیرههای ارزش این نوع مشاغل ذکر کرد.
برهمن بیان کرد: امروزه مشاغل خرد و کوچک بخش اعظمی از مشاغل دنیا و حتی کشورهای توسعه یافته را تشکیل میدهند و در استان نیز با شبکهسازی میتوان نواقص کسب و کارهای خرد و کوچک را حل کرد و اشتغال با درآمد پایدار ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: در استان کهگیلویهوبویراحمد با توجه به ظرفیتهای خوبی که در زمینه مشاغل خانگی و مزیتهای این حوزه وجود دارد؛ اما متأسفانه هر کدام از سازمانها، دستگاهها و نهادها بهصورت جزیرهای و جداگانه در این حوزه فعالیت میکنند و عدم هماهنگی بین دستگاهی متولیان امر از جمله دلایل عدم رشد و توسعه این بخش از فعالیتهای اقتصادی در این استان هستند.
مدیر مرکز تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی استان بیان کرد: امیدواریم که همه افراد و مسئولان همت کنند و یک کار واحد و درخور توجه در این حوزه انجام دهند تا زمینههای ایجاد شغل پایدار محقق شود که الحمدلله در این طرح ما دنبال این هستیم که با نظرات و کمکهای همه دستگاهها بهویژه بخش خصوصی بهصورت هدفمند و جهتدار بتوانیم گرهای از مشکلات فعالان این بخش اقتصادی باز کنیم.
انتهای پیام
نظرات