ابراهیم خسروشاهی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با اعلام آمادهباش همه پایگاههای اورژانس استان از اولین لحظات وقوع زلزله بامداد امروز، اظهار کرد: آمبولانسهای خارج از پایگاههای اورژانس و اتوبوس آمبولانس، آماده اعزام به حوادث احتمالی که در استان ممکن است رخ دهد، هستند.
وی با اشاره به تشکیل جلسه کمیته بحران در مرکز اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث، افزود: همه پرسنل اورژانس استان در حالت آمادهباش کامل قرار دارند و طی ارتباط با مدیریت بحران اورژانس کشور اعلام آمادهباش برای اعزام نیرو، آمبولانس و اتوبوس آمبولانس به مناطق زلزلهزده انجام شده است.
این مسئول تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر آسیب ناشی از ریزش آوار و زلزله در استان ارسال نشده و هیچ نیروی امدادی و درمانی از طرف اورژانس استان به شهرها و مناطق زلزلهزده شده اعزام نشده است.
خسروشاهی در رابطه با تعداد مصدومان حادثه، ادامه داد: ۸ نفر در استان زنجان به دلیل آسیب حین فرار، ترس و استرس روحی از زلزله و درد در قفسه سینه مصدوم شده و یک مورد مادر باردار نیز به مراکز درمانی اعزام شدند.
معاون اورژانس استان زنجان در رابطه با حال عمومی مصدومان، اظهار کرد: هماکنون ۳ نفر از مصدومان تحت مراقبت هستند و حال عمومی آنان نسبتا مناسب بوده و مابقی نیز مرخص شدند.
وی در رابطه با توصیههای اورژانس پس از زلزله، افزود: هوشیار بودن حداقل یک نفر از اعضای خانواده، روشن نگه داشتن حداقل یک چراغ در منزل، قفل نکردن درب اتاقها، پنجره و درب اصلی منزل، برداشتن مقداری آب و موادغذایی، از جمله مراقبتهای پس از زلزله است.
این مسئول خاطرنشان کرد: پوشیدن لباس گرم و همراه داشتن پتو، مشخص کردن مسیر خروج و مسدود نکردن راهرو خروجی، برداشتن داروهای مورد استفاده، شارژ کردن گوشی موبایل، نخوابیدن نزدیک پنجره، مشخص کردن محلی امن برای جمع شدن اعضای خانواده بعد از حادثه، چک کردن لوله بخاری، حفظ خونسردی، عدم تماس با اورژانس ۱۱۵برای موارد غیراورژانسی و سئوال در خصوص زلزله، از سایر توصیههای اورژانس پس از زلزله است.
انتهای پیام
نظرات