• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404041811071
  • خبرنگار : 50163

تمدید مهلت ثبت‌ نام پایه اول ابتدایی در زنجان

تمدید مهلت ثبت‌ نام پایه اول ابتدایی در زنجان

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌ کل آموزش و پرورش استان زنجان از تمدید مهلت ثبت‌ نام پایه اول ابتدایی در زنجان تا پایان تیر و اجرای طرح «توانا» برای ارتقای کیفیت یادگیری دانش‌آموزان خبر داد.

فرحناز فتحی در گفت‌وگو با ایسنا، اعلام کرد: ثبت‌ نام‌ها با اولویت محدوده جغرافیایی محل سکونت انجام خواهد شد.

وی با اشاره به شرایط خاص دانش‌آموزان عشایری، گفت: ثبت‌ نام این گروه از دانش‌آموزان بدون در نظر گرفتن محدودیت جغرافیایی انجام می‌شود. امسال با همکاری مناطق و مدارس عشایری، تلاش خواهد شد تمام مشمولان تحت پوشش ثبت‌ نام قرار گیرند.

 فتحی از اجرای طرح «توانا» در سال تحصیلی پیش رو خبر داد و افزود: این طرح با هدف تحول در محیط‌های یادگیری، توانمندسازی علمی و عملی آموزگاران، مدیران و راهبران آموزشی اجرا خواهد شد و به تحقق عدالت آموزشی کمک می‌کند.

 معاون آموزش ابتدایی استان با اشاره به روند ثبت‌ نام میان‌پایه‌ها، اظهار کرد: ثبت‌ نام دانش‌آموزان میان‌پایه بدون مشکل خاصی در حال انجام است، اما در پایه اول به دلیل پرتقاضا بودن برخی مدارس، تلاش داریم با توزیع عادلانه جمعیت دانش‌آموزی، از تراکم بیش از حد در کلاس‌ها جلوگیری کنیم.

وی آموزش والدین را یکی از الزامات مهم ورود دانش‌آموزان به پایه اول عنوان کرد و گفت: به‌منظور آشنایی خانواده‌ها با ارزشیابی توصیفی و کیفی، برنامه‌هایی با همکاری اداره انجمن اولیا و مربیان طراحی و اجرا خواهد شد.

فتحی همچنین از نظارت بر کیفیت آموزشی در تمام مدارس ابتدایی اعم از دولتی، غیردولتی و شاهد خبر داد و افزود: این نظارت‌ها با همکاری اداره‌ها شاهد، آموزش استثنایی و انجمن اولیا و مربیان انجام خواهد شد.

او در ادامه اعلام کرد: ثبت‌ نام کتاب‌های درسی برای دانش‌آموزان میان‌پایه تکمیل شده و تنها ثبت‌ نام پایه اول باقی مانده که با تایید نهایی مدیران مدارس، روند آن نیز به‌زودی نهایی خواهد شد.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش‌ و پرورش استان زنجان با اشاره به نظارت ویژه بر فرآیند ثبت‌ نام و آمادگی مدارس، گفت: تیم‌های مشخص‌شده از سوی دبیرخانه پروژه مهر، بر تمام مراحل ثبت‌ نام، توزیع کتاب و آمادگی مدارس نظارت خواهند داشت. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha