• شنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۸ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98081810269
  • خبرنگار : 50034

معاون استاندار همدان مطرح کرد

هدفگذاری ۱۳۰۰ میلیون دلاری صادرات همدان

هدفگذاری ۱۳۰۰ میلیون دلاری صادرات همدان

ایسنا/همدان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تأکید بر شناسایی و تقویت تولیدات و واحدهای تولیدی دارای پتانسیل این استان، گفت: در سال ۹۸ هدفگذاری صادرات استان همدان ۱۳۰۰ میلیون دلار بوده که در این راستا شناسایی، تقویت تولیدات و واحدهای تولیدی دارای پتانسیل و محصولات صادراتی در استان و تقویت تشکل‌های صادراتی برای رسیدن به هدف در دستور کار است.

ظاهر پورمجاهد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری سال به نام رونق تولید، بر همراهی و حمایت ویژه از واحدهای صنعتی، تولیدی برای حفظ تولید، اشتغال و اقدام در زمینه تسهیل و دسترسی به بازارهای فروش داخلی و خارجی تأکید کرد و افزود: تلاش در راستای احیاء و تعیین تکلیف واحدهای راکد و تعطیل شده و کمک در افزایش تولید و تکمیل ظرفیت‌های واحدهای موجود از موارد مهم در حوزه تولید و اشتغال و سرمایه‌گذاری است.

وی با بیان اینکه تشکیل مستمر و منظم ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان و شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با بهره‌گیری از اختیارات واگذار شده به این ستاد و شورا در راستای حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی با حضور مدیران این واحدها از دیگر اقدامات حوزه تولید و اشتغال است، تصریح کرد: تلاش در راستای اجرای برنامه عملیاتی سه ساله استان به ویژه در حوزه‌های تولید و سرمایه‌گذاری با هدف‌گذاری ۱۹ هزار و ۵۰۰ شغل جدید و ۵۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در سال ۹۸ در این راستا بهره‌مندی از امکانات، منایع مالی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، شرکت‌های سرمایه‌گذاری کشور، هلدینگ‌های مالی در کشور، منابع بورس، ناینانس و ... مورد تأکید جدی است.

معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به آمار معوقات بانکی حدود ۹۶۰ میلیارد تومانی در استان همدان، خاطرنشان کرد: مطالبات شرکت گاز ۲۴۰ میلیارد تومان و مطالبات شرکت توزیع برق ۱۵۰ میلیارد ریال بوده که نیاز است برای تعیین تکلیف و ارتباط فی مابین این سازمان‌ها و مدیران واحدها برای تعیین تکلیف اقدام جدی و اساسی دنبال گرفته شود.

پورمجاهد بر ارتباط منظم و مستمر با نهادها و تشکل های بخش تولید و اشتغال، اتاق بازرگانی و صنایع و معادن، خانه صنعت، خانه معدن، اتاق تعاون، کانون کارآفرینان استان و مخصوصا شرکت های دانش بنیان و فناور، تأکید کرد.

وی با تأکید بر بازدید مستمر و هفتگی از واحدهای تولید و صنعتی در مراکز استان و شهرستان‌ها با حضور مدیران مرتبط دستگاه‌های اجرایی استان، یادآور شد: این بازدیدها با هدف رفع موانع و مشکلات این واحدها و ارزیابی و مرور ماهانه مصوبات این بازدیدها انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ تولیدی و صنعتی استان هر ۱۵ روز یکبار رصد و بررسی می‌شود، افزود: پیگیری و تلاش در راستای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با هدف ایجاد تحرک در تولید، تقویت ایده‌های برتر، انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه تولید و صنعت از طریق دفاتر ارتباط صنعت با دانشگاه در مراکز آموزش عالی استان، دانشگاه صنعتی، پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان استان از اقدامات حوزه تولید و اشتغال استان همدان است.

معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار همدان بر تقویت پنجره واحد سرمایه‌گذاری استان، کمیته تأمین مالی سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی، برگزاری همایش تخصصی سرمایه‌گذاری، حضور قوی و با برنامه استان در همایش ها و نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی تأکید کرد.

پورمجاهد با بیان اینکه پیگیری جدی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و گفتمان‌سازی اجتماعی در زمینه رونق تولید مورد تأکید و مطالبه جدی از همه مدیران کل سازمان ها و دستگاه های اجرایی و عموم جامعه است، گفت: برای همگرایی و همراهی همه ارکان به منظور توسعه و تقویت رونق تولید، پیشنهاد ستاد شورای هماهنگی توسعه استان بهره‌مندی از نظرات و پیشنهادات تشکل‌های بخش تولیدی و دیگر مؤثرین فرهنگی و اجتماعی استان است.

وی با تأکید بر برنامه‌ریزی و تلاش در شناسایی حلقه‌های مفقوده تکمیل زنجیره‌های تولید و احیاء توانمندی‌ها و پتانسیل‌های مغفول مانده در استان، اظهار کرد: تلاش در شناسایی حلقه‌های مفقوده تکمیل زنجیره‌های تولید به ویژه در حوزه‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، حوزه‌های معدن و فرآوری‌های معدنی برای کسب ارزش افزوده بیشتر در استان و توجه به بهره‌وری در تولید مورد تأکید است.

معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار همدان به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان توصیه کرد: طرح‌های با توجیه مناسب اقتصادی، فنی و مالی و شناسایی سرمایه‌گذاری‌های جدید برای بهره‌مندی از تسهیلات ابلاغی سال ۹۸ در مرحله اول به ویژه بند(الف) تبصره ۱۸ که معادل ۵۰۰ میلیارد تومان بخش صنعت و معدن و ۲۰۰ میلیارد تومان بخش کشاورزی است، تهیه شود.

وی با بیان اینکه به مقوله بهره‌وری در تولید و اتخاذ شیوه‌های مصرف بهینه انرژی برای کاهش قیمت تمام شده و رقابتی کردن تولیدات استان توجه شود، یادآور شد: به مدیران توصیه می‌شود ارتباط مستمر و منطقی و در راستای اهداف برنامه ششم توسعه و سیاست‌های دولت بین دانشگاه‌ها و واحدهای تولیدی صنعتی استان و انجام پژوهش‌های کاربردی، ارتباط و تقویت شرکت های دانش بنیان و فناور ایجاد شود که بنیاد نخبگان، پارک علم و فناوری، مرکز خدمات فناوری و کسب و کار (شهرک فناوری) بیشتر مناسب ارتباط بین صنعت و دانشگاه بوده و نیاز به اطلاع‌رسانی و ارتباط موثر فی مابین است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha