• شنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 98081810498
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان:

استفاده از ظرفیت‌ گردشگری دریایی از مؤثرترین راه‌های توسعه پایدار است

استفاده از ظرفیت‌ گردشگری دریایی از مؤثرترین راه‌های توسعه پایدار است

ایسنا/هرمزگان مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با بیان اینکه استفاده از ظرفیت‌های دریایی در حوزه گردشگری یکی از مؤثرترین راه‌های توسعه پایدار در کشورهای پیشرفته است، گفت: این فرصت را فراهم کردیم تا افرادی که صاحب ایده و علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری درزمینۀ گردشگری دریایی وارد این حوزه شوند.

اله مراد عفیفی پور در جمع شرکت‌کنندگان مرحله منطقه ای هشتمین دوره مسابقات‌مناظره دانشجویی، اظهار کرد: بندر شهید رجایی به عنوان بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور یک نقطه جغرافیایی کاملاً استراتژیک است که اثربخشی خود را در حوزه اقتصاد دریامحور کاملا انجام داده و با ورود سرمایه‌گذاران متعدد، اهم فعالیت‌ها را در بخش غیر دولتی انجام می‌دهد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم در اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان تمام فاکتورها و عواملی که در یک توسعه دخیل هستند را به گونه‌ای مدیریت کنیم که بر هیچ‌کدام از این عوامل تأثیر مخرب نداشته باشیم و بتوانیم توسعه را در عین حفظ و نگهداری همه منابعی که در اختیارمان است انجام دهیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان تصریح کرد: اگرچه وظیفه اداری تکلیف می‌کند که صرفاً در حوزه آب‌های تحت حاکمیت در جغرافیای استان هرمزگان امداد و نجات دریایی را انجام دهیم اما اگر شرایط در مناطق دیگر نیز مهیا شود، می‌توانیم امکانات و خدمات امداد و نجات دریایی خود را توسعه دهیم.

عفیفی پور عنوان کرد: استفاده از ظرفیت‌های دریایی در حوزه گردشگری یکی از مؤثرترین راه‌های توسعه پایدار در کشورهای پیشرفته است که متاسفانه این ظرفیت در استان هرمزگان ناشناخته باقی مانده و کمتر به این موضوع توجه شده است.

وی ادامه داد: ما تلاش کرده‌ایم ظرفیت‌های گردشگری دریایی استان هرمزگان را معرفی کرده و این فرصت را فراهم کنیم تا افرادی که در این زمینه صاحب ایده هستند و می‌خواهند بهره‌برداری و سرمایه‌گذاری کنند وارد این حوزه شوند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان اضافه کرد: بیش از ۸۰ درصد گردشگری و سفرهای دریایی کشور در استان هرمزگان اتفاق می‌افتد و این ظرفیتی که در اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ایجاد شده بسیار چشم گیر است.

عفیفی پور بیان کرد: بندر شهید حقانی بندرعباس به عنوان بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور جایگاه ویژه‌ای را در حوزه گردشگری و سفرهای دریایی به خود اختصصاص داده و موجب به فعلیت در آمدن ظرفیت‌های بالقوه نقاط گردشگری دیگری همچون جزایر هرمز، لارک و هنگام شده است.

وی ادامه داد: نگاه جوانان امروز نگاهی فنی و علمی با رویکرد استفاده از تکنولوژی و فناوری‌های روز دنیا برای بهره‌برداری بیشتر از این ظرفیت‌ها است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به توسعه بندر شهید رجایی به عنوان پیشانی جبهه اقتصاد مقاومتی کشور، اظهار کرد: اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان امروز به عنوان یک دستگاه پویا در کشور در حال فعالیت است به گونه‌ای که علاوه بر تأمین نیازهای داخلی درزمینۀ توسعه و ایجاد ظرفیت‌های جدید نیز متوقف نشده است.

عفیفی پور افزود: مرحله سوم طرح توسعه کانتینری بندرشهید رجایی بندرعباس با ظریفیت دو میلیون و 200 هزار کانتینر در حال اجرا است.

وی تصریح کرد: بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی خاورمیانه در استان هرمزگان و در جوار بندر شهید رجایی در دوران سخت‌ترین تحریم‌های فنی علیه کشور ایجاد شده و عمده تولیدات این پالایشگاه صادراتی است که این صادرات از طریق بندر شهید رجایی صورت می‌گیرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از تعهدات ما به مردم بوده است، عنوان کرد: در بخش زیادی از ابزارهای استفاده شده در فرآیندهای داخلی، از شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدات داخلی استفاده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha