• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404082616249
  • خبرنگار : 50673

دریا در تنگه هرمز و دریای عمان آرام است

دریا در تنگه هرمز و دریای عمان آرام است

ایسنا/هرمزگان کارشناس اداره‌کل هواشناسی هرمزگان گفت: دریا در محدوده تنگه هرمز و دریای عمان آرام و برای رفت‌وآمدهای دریایی مساعد است.  

مجتبی حمزه‌نژاد افزود: از بعدازظهر امروز دوشنبه ۲۶ آبان، با افزایش بادهای شمال‌غربی در خلیج فارس، این ناحیه، فراساحل غرب تنگه هرمز و همچنین مناطق غربی و جنوبی جزایر کیش و لاوان مواج خواهد شد.  

وی توصیه کرد: در این مدت تمهیدات لازم برای تردد ایمن شناورها در بنادر غربی استان صورت گیرد و شناورهای تجاری از سفر به سمت استان‌های خوزستان و بوشهر و همچنین کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس خودداری کنند.  

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل هواشناسی هرمزگان، در روز دوشنبه ۲۶ آبان، اظهار کرد: از نظر دمایی، امروز و فردا نوسان محسوسی در دمای هوا پیش‌بینی نمی‌شود و در روزهای پایانی هفته با کاهش رطوبت نسبی، افزایش ۱ تا ۳ درجه‌ای دمای بیشینه در بیشتر نقاط استان محتمل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha