"سید مصطفی آیتاللهی موسوی" امروز ۱۸ آبان ماه در جلسه شورای مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به گزارش اداره کل بازرسی استان درباره رودخانه ها و سیل امسال اظهار کرد: بخشی از موارد نیاز به تامین اعتبار دارد و باید دستگاه های اجرایی از مرکز کشور و وزارتخانه ها پیگیری کنند.
وی افزود: بخشی از موارد نیز ناشی از نقص کارشناسی است و نیاز به اصلاح روش دارد که سعی می کنیم به ساخت و سازهای حریم رودخانه حساسیت بیشتری ورود کرده و طرح واگذار نشود و برخی از طرح ها نیز باید جابه جا شود.
موسوی تصریح کرد: در سیل ابتدای امسال به موارد زیادی برخورد کردیم که هنوز با بعضی از آنها درگیر هستیم و جاده «شهداد – نهبندان» یکی از آنهاست که هنوز زیر آب بوده و برای احداث جاده جدید حدود ۲۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
معاون عمرانی استاندار کرمان گفت: در برخی از موارد نیز نقص قانون وجود دارد و دستگاه های اجرایی نمی توانند کاری بکنند که این مسئله باید توسط مجلس حل شود و از دستگاه های اجرایی درخواست داریم موارد این چنینی را اعلام کنند که از طریق مجمع نمایندگان و یا لایجه ای از سوی دولت دنبال کنیم.
وی با اشاره به اینکه گزارش بازرسی نشان می دهد نواقص در کجاست و باید پیگیری و رفع شود، افزود: براساس قانون مدیریت بحران، در زمان بروز حوادث در شهرستان ها، مدیریت با فرماندار است که اعتبار نیز در اختیار آنهاست و باید دستگاه های شهرستان همکاری کنند.
به گزارش ایسنا، "مجید سعیدی" مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: براساس بررسی عوامل بروز سیل توسط اداره کل بازرسی استان، گزارش مبسوطی جمع بندی شده که به بیش از ۲۵ دستگاه اجرایی و شهرداری های استان ارسال و موارد ابلاغ شده است.
وی افزود: باید دستگاه ها موارد مربوطه را بررسی و گزارش اقدامات لازم را در اسرع وقت برای ما ارسال کنند. این گزارش بازرسی در واقع آسیب شناسی است تا نواقص را رفع کنیم و آمادگی بیشتری را در مواجهه با بحران ها و حوادثی که استان را تهدید می کند، داشته باشیم.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به بارندگی ها تصریح کرد: باید به عشایر اعلام شود که زودتر کوچ را انجام بدهند و از اتراق کردن در حریم رودخانه ها پرهیز کنند.
انتهای پیام
نظرات