• شنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۸ / ۱۹:۵۸
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 98081810965
  • خبرنگار : 50311

مدیرکل کتابخانه‌های استان:

همکاری برخی از شهرداری های کهگیلویه و بویراحمد با کتابخانه ها ضعیف است

همکاری برخی از شهرداری های کهگیلویه و بویراحمد با کتابخانه ها ضعیف است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل کتابخانه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: تعداد محدودی از شهرداری‌های استان به این نهاد کمک می کنند

"یاسر رحیمیان" عصر روز شنبه، ۱۸ آبان ماه در بازدید از غرفه ایسنا در دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های استان کهگیلویه و بویراحمد، .افزود: برنامه هایی که در هفته کتاب داریم شامل نقد و بررسی کتاب با حضور نویسنده کشوری، افراد اهل قلم، فرهنگیان، نویسندگان و فعالان فرهنگی، نشست ویژه کتابخوانی با حضور مولف و نویسنده هم استانی است.

وی اظهار کرد: با کمک خیرین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان کتاب کمک درسی به صورت کاملا رایگان در اختیار کتابخانه ها قرار داده شد که سهم هر کتابخانه روستایی ۶۰۰ هزار تومان و هر کتابخانه شهری ۸۰۰ هزار تومان می‌باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در روز ۳۰ آبان ماه مراسم تجلیل از کتابداران و کتابخوانان برتر استانی برگزار می‌شود عنوان کرد: طبق قانون هر ۱۵۰۰ نفر جمعیت روستایی باید یک کتابخانه داشته باشد و این زیرساخت را باید آماده کنیم.

رحیمیان ادامه داد: با توجه به اینکه این استان، استانی فرهنگی است و عشایر استان ییلاق و قشلاق زیادی انجام می دهند اگر بتوانیم کتابخانه سیار داشته باشیم خدمات ارزنده ای به عشایر و حتی روستاهای غیرمتمرکز ارائه خواهیم داد.

وی تصریح کرد: طی هماهنگی با شهرداری یاسوج، در پارک ولایت این شهر ۵۰۰ متر زمین برای احداث کتابخانه به ما واگذار شده که دنبال اعتبارات آن هستیم. در استان ۶۴ باب کتابخانه فعال نهادی شامل۳۴کتابخانه شهری، ۳۰کتابخانه روستایی داریم همچنین  ۷ پروژه کتابخانه در حال ساخت در استان از جمله یاسوج، دهدشت، گچساران، بهمئی، مادوان و روستای علی آباد بویراحمد وجود دارد.

به گزارش ایسنا، مدیرکل کتابخانه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تاکنون ۴۷هزار عضو کتابخانه داریم که درصد کمی نیست اما می‌تواند بهتر باشد، گفت: کتابخانه‌ها به جز عنوان کتاب به یک باشگاه فرهنگی_اجتماعی تبدیل شده و در کلیه کتابخانه ها فعالیت های فرهنگی همچون نشست کتابخوان، جمع خوانی، قصه گویی، قصه خوانی، نقد کتاب و نمایشگاه کتاب انجام می‌گیرد.

رحیمیان اظهار کرد: طبق قانون نیم درصد از درآمد شهرداری‌های به کتابخانه‌های عمومی شهر اختصاص داده می شود اما تعداد محدودی از شهرداری‌های استان به ما کمک می کنند.

وی بیان کرد: شهرداری‌های دهدشت، سرفاریاب، بهمئی، گچساران، دیشموک، لنده و چرام همکاری خوبی در زمینه کتابخانه‌ها داشتند و شهرداری های سی‌سخت، قلعه‌رئیسی، یاسوج و پاتاوه همکاری نداشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha