به گزارش ایسنا، تیم ملی سابر ایران تا چند روز دیگر باید در جام جهانی مصر به رقابت بپردازد و تصمیم دارد سهمیه تیمی المپیک خود را در این رقابتها قطعی کند. نکته قابل توجه این است با قطعی شدن این سهمیه، نتایج نه چندان خوب اپه و فلوره به فراموشی کامل سپرده می شود و کاملا پشت این موفقیت سابر پنهان خواهد ماند. در حالی که نباید با موفق شدن سابر، از وضعیت اپه و فلوره چشم پوشی کرد و فدراسیون باید بررسی ریشه ای را در زمینه نتیجه نگرفتن این دو تیم انجام می داد.
تیم های اپه و فلوره مردان از ابتدای سال تاکنون در دو رویداد مهم قهرمانی بزرگسالان آسیا و قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا حضور داشته اند اما موفقیتی به دست نیاوردند. حتی عملکرد اپه و فلوره در بزرگسالان آسیا باعث شد این دو تیم به قهرمانی جهان هم اعزام نشوند. در رده زیر ۲۳ سال هم از سه تیم سابر، فلوره و اپه فقط تیم سابر توانست مدال نقره تیمی بگیرد و اپه و فلوره دست خالی ماندند.
بعد از پایان این رقابتها این انتظار بود فدراسیون جدی تر به وضعیت اپه و فلوره بپردازد و بررسی داشته باشد که چرا این دو تیم نمی توانند موفقیتی به دست آوردند. اگر فدراسیون همچنان معتقد است شرایط را برای هر سه تیم خود به صورت یکسان مهیا کرده و حتی در برخی اوقات به اپه و فلوره بیشتر توجه داشته پس ایراد کار کجا است که سابر توانسته موفق شود اما اپه و فلوره نه. در همین رده زیر ۲۳ سال، تیم سابر از لحاظ حضور در مسابقات برون مرزی و وضعیت اردو شرایط مشابه دو تیم دیگر را داشت پس چرا حداقل توانست به مدال تیمی برسد اما دو تیم دیگر موفق نبودند؟ بنابراین به نظر می رسد ایراد کار باید جای دیگر باشد.
از طرفی در این میان شاهد تناقض گویی هایی هم در داخل خود فدراسیون هستیم. رییس فدراسیون شرایط و وضعیت را خوب می داند و حتی معتقد است برایشان کم نگذاشته است اما از آن طرف سرمربی فلوره نظر دیگری دارد و از بیتوجهیها گلهمند است. البته امیدواریم این انتقادات به تغییر سرمربی منجر نشود و رئیس فدراسیون به فکر رفع مشکلات باشد نه آوردن فردی که تحت هر شرایطی سکوت پیشه کند.
فدراسیون شمشیربازی به سهمیه المپیک سابر میرسد اما نباید وضعیت اپه و فلوره را به دست فراموشی بسپارد بلکه این انتظار هست جدی تر به وضعیت این دو اسلحه بپردازد و به فکر باشد. به هر حال سابر راه خود را پیدا کرده و در هر شرایطی هم باشد تلاش می کند روند موفقیتش ادامه داشته باشد اما این اپه و فلوره هستند که نیاز به بازنگری دارند چون با این شرایط که این دو اسلحه دارند، نمی توان جهت کسب سهمیه المپیک شانسی برایشان در مسابقات زون آسیا قائل شد.
این انتظار وجود داشت که فدراسیون در این دو هفته که از پایان مسابقات زیر ۲۳ سال آسیا می گذرد بجای توجیه کردن نتایج با واژه پوست اندازی، فنی تر وضعیت اپه و فلوره را بررسی کند. از کادر فنی دو تیم بخواهد پاسخگوی ضعف ها و ایرادات کار باشند و در نهایت به دنبال چاره ای باشد که بتوانیم پیشرفت اپه و فلوره را هم شاهد باشیم اما این اتفاق تا این لحظه رخ نداده است. فدراسیون اگر تصمیم ندارد به فکر راه حل دیگری برای پیشرفت این دو اسلحه باشد، حداقل شفاف سازی کند پوست اندازی اپه و فلوره دقیقا چه زمانی جواب می دهد.
*نتایج اپه و فلوره در قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا:
جایگاه نمایندگان اپه در آسیا :
۹-احمدرضا کنعانی(حذف در یک هشتم نهایی)
۱۳-محمد رضایی(حذف در یک هشتم نهایی)
۳۰-محمد برزگر (حذف در یک شانزدهم نهایی)
۵۱-سپهر زاهدی( از مرحله گروهی صعودنکرد)
-مسابقات تیمی از مرحله یک هشتم نهایی شروع شد ایران در یک چهارم نهایی برابر ژاپن ۴۵ بر ۳۰ باخت.
جایگاه نمایندگان فلوره در آسیا:
۲۵-ماهان میرزایی(حذف در یک شانزدهم نهایی)
۳۰-هادی رضوی نیا (حذف در یک شانزدهم نهایی)
۳۹- علی امینی (حذف در یک سی و دوم نهایی)
-مسابقات تیمی از مرحله یک هشتم نهایی شروع شد ایران در یک چهارم نهایی برابر ژاپن ۴۵ بر ۱۵ باخت.
*نتایج اپه و فلوره در قهرمانی بزرگسالان آسیا:
جایگاه نمایندگان اپه در آسیا :
۲۳-محمد اسماعیلی(حذف در یک شانزدهم نهایی - در یک سی و دوم کیهانی را شکست داد)
۴۴-محمد علی کیهانی (حذف در یک سی و دوم توسط اسماعیلی)
-مسابقات تیمی از یک هشتم آغاز شد که ایران استراحت داشت و در یک چهار م نهایی شکست خورد و با شکست تایلند و هند در نهایت تیم سیزدهم آسیا شد.
جایگاه نماینده فلوره در آسیا:
۳۸-هادی رضوی نیا (حذف در مرحله یک سی و دوم)
انتهای پیام
نظرات