• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404062515322
  • خبرنگار : 71342

از فراخوان جشنواره لوتوس تا رونمایی پوستر یک تئاتر و ماجرای «مجنون»

از فراخوان جشنواره لوتوس تا رونمایی پوستر یک تئاتر و ماجرای «مجنون»

در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

پوستر نمایش «لمس» نوشته و کار علیرضا تاجیک همزمان با آغاز پیش فروش بلیت منتشر شد.

به گزارش ایسنا ،این نمایش که از ۲ مهر ماه در سالن هیلاج روی صحنه می‌رود، با بازی بازیگرانی همچون مرتضی کوهی، ملیحه مقیمی اسفند آبادی، ضحا رجایی فر، رومینا نیک اندیش، مهدی هاشم آبادی، طاهره غفاری، نریمان شامانی، پرهام کیانی آخرین روزهای تمرین و آماده سازی فنی را پشت‌سر می‌گذارد.
علیرضا تاجیک که تهیه‌کنندگی این نمایش را شخصا بر عهده دارد، در گروه کارگردانی از همراهی ملیحه مقیمی اسفندآبادی به عنوان مشاور کارگردان بهره می‌برد. 

این نمایش کاری از دپارتمان گروه فرهنگی و هنری تئاتر خاک با سرپرستی مهدی مقیمی اسفند آبادی است و محسن صفری به عنوان مدیر تولید با این پروژه همکاری دارد. دستیاران کارگردان فاطمه تقی‌نژاد، خورشید شایان‌فر، امیرمحمد رشاد هستند.

میثم نویریان طراحی صحنه، سارینا شاد طراحی حرکت، سما مقیمی طراحی لباس و علیرضا رمضانی آهنگسازی این نمایش را بر عهده دارند.
اقلام تبلیغاتی را حامد فرهی، طراحی تیزر و موشن گرافیک را مهدی هاشم آبادی، ساخت دکور را حسین طاهر بخش و گریم را هستی حیدری بر عهده دارند.

اتاق فرمان امیرمحمد رشاد، طراح نور علیرضا تاجیک، دوخت لباس صوفیا صیدی و سما مقیمی، مدیر صحنه محمد رضا مقیمی اسفند آبادی، عوامل صحنه سبحان عباسی، محمد حسین رئیسی، محمدرضا مقیمی و مدیر روابط عمومی و تبلیغات زهرا شایان فر از دیگر همکاران نمایش "لمس" هستند.
 نمایش «لمس» از ۲ مهر ساعت ۱۹.۳۰ در تماشاخانه هیلاج اجرای خود را آغاز می‌کند و پیش‌فروش بلیت ۳ روز اول اجرای این نمایش با تخفیف ویژه آغاز شده است. 

####

به مناسبت هفته دفاع مقدس/ اکران ویژه ۵ مستند مرکز گسترش در باغ موزه دفاع مقدس

نخستین مستند « بی‌قرار» ساخته محمدعلی فارسی ۲۹ شهریور نمایش داده می‌شود. «خط القعر» ساخته فرشاد اکتسابی ۳۰ شهریور ماه روی پرده می‌رود، «یک وجب خاک» به کارگردانی نیما مهدیان، ۳۱ شهریورماه نمایش دارد.

اول مهرماه، «عقرب زرد» ساخته علی الفت روی پرده می‌رود، «فریم‌های فلسطینی» به کارگردانی سعید فرجی در آخرین روز این رویداد دوم مهرماه اکران می‌شود.

ساعت نمایش این فیلم‌ها ۱۶ تا ۱۸ و حضور برای علاقه‌مندان آزاد است.

####

 نابینایان مخاطبان ویژه «تهران۴۲» شدند

انجمن سینمای جوانان ایران در چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با همراهی مجموعه «سوینا» با راهبری «گلاره عباسی» یک بسته ویژه را برای مخاطبان نابینا تدارک دیده است.

به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی و ارتباطات چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، بسته ویژه نابینایان که در آخرین روز جشنواره (پنجشنبه یکم آبان ۱۴۰۴) نمایش داده می‌شود، مجموعه‌ای از فیلم‌های کوتاه به مخاطبان نابینا عرضه می‌شود تا تجربه‌ای متفاوت و فراگیر از تماشای سینما برایشان فراهم شود.

بر اساس این گزارش، نخستین بار است که در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، یک سانسِ ۶۰ دقیقه‌ای به مخاطبان نابینا اختصاص می‌یابد.

گروه سوینا با هدف تسهیل استفاده جامعه نابینایان از محصولات فرهنگی و هنری با تمرکز بر ارائه نسخه ویژه از فیلم و سریال از سال ۱۳۹۸ فعالیت خود را آغاز کرده است.

این برنامه در ادامه‌ تجربه‌های موفق پیشین «سوینا» رقم می‌خورد. پیش‌تر نیز در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان چنین بخشی برای این دسته مخاطبان پیش‌بینی شده بود. علاوه بر این سال گذشته نیز در جشنواره فیلم فجر، «سوینا» در قالب بخش «مخاطبان خاص»، چند فیلم را برای این قشر جامعه آماده و ارائه کرده بود.

انجمن سینمای جوانان ایران با این رویکرد تلاش دارد تا با گسترش دسترسی و توجه به مخاطبان ویژه، امکان تجربه‌ سینما را برای همه‌ علاقه‌مندان، فارغ از محدودیت‌های جسمی، فراهم آورد.

چهل ‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با رویکرد «خِردمحوری و اندیشه‌ورزی» و به دبیری بهروز شعیبی از ۲۷ مهر تا ۲ آبان‌ ۱۴۰۴ در پردیس سینمایی ایران‌مال تهران برگزار خواهد شد.

####

«مجنون» پس از دو سال روی پرده می رود 

فیلم سینمایی «مجنون» به تهیه‌کنندگی عباس نادران و کارگردانی مهدی شامحمدی با دریافت پروانه نمایش، آماده حضور در چرخه اکران شد و به‌زودی در سینماهای کشور روی پرده خواهد رفت.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج، فیلم سینمایی «مجنون» به تهیه‌کنندگی عباس نادران و کارگردانی مهدی شامحمدی با صدور پروانه نمایش از سوی سازمان سینمایی، آماده اکران در سینماهای سراسر کشور می‌شود.

این فیلم که محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است، بخشی از حماسه آفرینی شهیدان مهدی و مجید زین‌الدین در جزیره مجنون و عملیات بزرگ خیبر را به تصویر می‌کشد.

فیلم سینمایی «مجنون» بهترین فیلم چهل و دومین جشنواره فیلم فجر شد و موفق به دریافت ۴ سیمرغ شد . 

اکران «مجنون» به‌زودی در سینماهای سراسر کشور آغاز خواهد شد و زمان دقیق نمایش این اثر پس از نهایی شدن قراردادهای پخش اعلام می‌شود.

پخش این اثر بر عهده دفتر پخش بهمن سبز است.

####

فراخوان نخستین جشنواره ملی فیلم و تئاتر «لوتوس» (جایزه پروین اعتصامی) منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جشنواره ملی فیلم و تئاتر «لوتوس»، نخستین دوره این رویداد(جایزه پروین اعتصامی) فراخوان خود را منتشر کرد. این رویداد هنری به دبیری مازیار رضاخانی در زمستان ۱۴۰۴ در جزیره کیش برگزار خواهد شد.

جشنواره «لوتوس» نخستین جشنواره ملی با موضوع توانمندسازی زنان است و با هدف قدردانی از هنرمندان زن و نیز مردانی که در آثار خود به مسائل زنان جامعه پرداخته‌اند، طراحی شده است.

موضوعات این جشنواره شامل نقش زنان در تحکیم بنیان خانواده، تربیت نسل‌ها، کاهش فاصله بین‌نسلی و ایجاد همگرایی اجتماعی، هویت‌سازی با الگوی ایرانی، کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد و بزهکاری و همچنین استقلال فردی زنان در انتخاب‌های مهم زندگی است.

این جشنواره در دو بخش سینما و تئاتر برگزار می‌شود. در بخش سینما، آثار در قالب‌های مختلف داستانی، مستند، پویانمایی و تجربی به رقابت می‌پردازند. همچنین بخش تئاتر در نخستین دوره به‌صورت دعوتی برگزار می‌شود.

از جمله جوایز ویژه جشنواره می‌توان به جایزه بزرگ لوتوس (به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان برای حمایت از ساخت اثر بعدی هنرمند)، جایزه «طوبی»، جایزه «ترمه»، جایزه «چشمه»، جایزه «خلیج فارس» و نیز تندیس زرین نقش مردان در حمایت از زنان اشاره کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت رسمی جشنواره به نشانی www.lotusfestival.ir فرم ثبت‌نام را تکمیل و آثار خود را بارگذاری کنند. مهلت ارسال آثار تا ۲۰ آبان ۱۴۰۴ تعیین شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha