امیر سراجی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در سن رشد از توزیع قرص ویتامین D و قرص آهن تحت عنوان طرح «مکمل یاری»، اظهار کرد: بسیاری از غذاهای آماده و فرآوری شده موجب چاقی دانش آموزان می شود و هر شخصی باید یک فعالیت ورزشی را در سبد زنگی روزانه خود داشته باشد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان گیلان درباره برنامه مکمل یاری افزود: در راستای ترویج فرهنگ تغذیه سالم و جبران ریزمغذی ها، امسال ۸۷ هزار دانش آموز دختر متوسطه استان گیلان قرص ویتامین D و قرص آهن دریافت می کنند و در میان ۸۰ درصد دانش آموزان پسر متوسطه نیز قرص ویتامین D توزیع می شود.
سراجی گفت: دانش آموزان دختر متوسطه هر هفته یک قرص آهن به مدت ۱۶ هفته و دانش آموزان متوسطه دختر و پسر نیز هر ماه یک قرص ویتامین D به مدت ۹ ماه دریافت می کنند.
وی بیان کرد: تامین ویتامین D در رشد، سلامت استخوان و پیشگیری از بیماری هایی چون پوکی استخوان، دیابت نوع دو، ام اس و برخی سرطان ها موثر است؛ بهترین منبع تامین ویتامینD، نور مستقیم خورشید است.
سراجی هدف طرح مکمل یاری با آهن را راهکاری برای پیشگیری از کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن دانست و خاطرنشان کرد: انواع مواد غذایی شامل گوشت، مرغ، ماهی، جگر، حبوبات، میوه و سبزی سرشار از ویتامین«ث» و آهن است که باید در سبد غذایی دانش آموزان قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات