• چهارشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98092015263
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

نماینده هیئت داوران مسابقات مناظرات دانشجویی دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور:

برگزاری مسابقات مناظرات دانشجویی جزو فعالیت‌های فاخر فرهنگی محسوب می‌شود

برگزاری مسابقات مناظرات دانشجویی جزو فعالیت‌های فاخر فرهنگی محسوب می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده هیئت داوران مسابقات مناظرات دانشجویی دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور با تاکید بر این‌که مناظره یکی از بهترین و فاخرترین برنامه‌های فرهنگی است که در این چند سال در دانشگاه‌ها اجرا می‌شود، گفت: با توجه به این‌که سطح مطالعه در ایران پایین است با انجام مسابقات مناظراه‌ای می‌توان سطح مطالعه‌ی دانشجویان را بالا برد.

حمیدرضا بابایی در آیین اختتامیه سومین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور، با بیان این‌که دانشجویان با آمادگی کامل و بسیار قوی در این مسابقات حضور داشتند، اظهار کرد: داوران براساس آیتم های ارزیابی گروه‌های شرکت کننده، تلاش کردند رای خود را مبتنی برشاخص‌ها اعلام کنند.

وی افزود: نحوه‌ی مناظره، سبک مناظره و حتی بدن مناظره کنندگان و تمامی آیتم‌ها در مسابقات در نظر گرفته شده بود، قضاوت کار بسیار سختی است ما تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا کوچک‌ترین حقی در این مناظرات ضایع نشود.

وی با بیان این‌که مقام‌معظم رهبری همواره بر کار فاخر تاکید می‌کنند، گفت: معتقدم کار فاخر دارای چندین شاخص است که افراد را از لحاظ فردی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به قرب الله می‌رساند.

نماینده هیئت داوران مسابقات مناظرات دانشجویی دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور ادامه داد: مناظره سطح مطالعه افراد را بالا برده و سرمایه‌ی اجتماعی را در درون بخش‌ها و دانشجویان از طریق مشارکت و تحمل دیگران و انسجام گروهی تقویت می‌کند.

وی ادامه داد: اعتماد، انسجام و همبستگی اجتماعی و مشارکت ما برای انجام کار گروهی بسیار پایین است، دانشجویان می‌توانند با مشارکت در مسابقات دانشجویی با یکدیگر تعامل داشته و به یکدیگر اعتماد کنند.

بابایی با بیان این‌که دانشگاه جامع علمی کاربردی در برگزاری این مسابقات، مباحث را به طور اختصاصی برای دانشگاه در نظر گرفته بود، گفت: یکی دیگر از مزایای این مناظرات، بهره‌گیری مسئولان ازنتایج این مناظرات است.

وی بیان کرد: این مسابقات مانند نهالی است که در طول سه سال در دانشگاه علمی کاربردی تا حدودی رشد کرده است، و امیدوارم سال‌های آتی نیز مثمرثمر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha