علی باقری در جمع خبرنگاران گفت: تعداد واحدهای مرغداری در سطح استان حدود ۷۱۶ واحد می باشد که تولید گوشت مرغ در سال ۱۳۹۷ این واحدها ۴۵۵۱۰ تن بوده است.
وی گفت: در استان گوشت مرغ مازاد نداریم و همچنین در زمینه تولید کمبودی هم وجود ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان افزود: از آنجایی که مرغ از اقلام اساسی مورد نیاز مردم بوده، در برخی فصول و ایام، بسته به عرضه و تقاضا، کاهش مصرف را به دنبال دارد که همین امر باعث ضرر و زیان تولیدکنندگان شده که در این ایام شرکت پشتیبانی امور دام با ذخیره استراتژیک گوشت مرغ، گامی در جهت تعدیل بازار برداشته و هم در مواقعی که عرضه مرغ به اندازه کافی نباشد و کمبودی در بازار احساس شد، برای جلوگیری از تبعات احتمالی، به بازار تزریق می شود.
انتهای پیام
نظرات