• شنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۸ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98093022076
  • خبرنگار : 50163

رئیس آموزش و پرورش شهرستان ابهر:

والدین گوش شنوا برای شنیدن حرف‌های فرزندان‌شان داشته باشند

والدین گوش شنوا برای شنیدن حرف‌های فرزندان‌شان داشته باشند

ایسنا/زنجان رئیس آموزش و پرورش شهرستان ابهر گفت: والدین گوش شنوا برای شنیدن حرف‌های فرزندان خود داشته باشند.

عباس عزیزخانی شامگاه دیروز در همایش علمی یاری‌گران زندگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ابهر، گفت: والدین به عنوان الگوی عملی برای نوجوانان نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند.

وی با بیان اهمیت آگاهی‌بخشی به نوجوانان به منظور مقابله با آسیب‌های اجتماعی، ادامه داد: والدین با برقراری ارتباط موثر با نوجوانان نقش موثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند.

عزیزخانی با اشاره به نقش اساسی پژوهش و تحقیق در شکل‌گیری پایه‌های علمی کشور، خاطرنشان کرد: آسیب‌های نوپدید اجتماعی با گسترش رسانه‌های ارتباطی در حال گسترش است و باید با تکیه بر پژوهش با این موارد مقابله کرد.

 این مسئول، همراهی و هم‌جهت بودن خانه و مدرسه را از موضوعات با اهمیت در ساختن جامعه پویا عنوان کرد و افزود: والدین به عنوان الگوی عملی برای نوجوانان نقش مهمی را در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند. والدین و معلمان باید گوش شنوا برای خواسته‌ها و دغدغه‌های نوجوانان داشته باشند.

وی با اشاره به شیوهای صحیح فرزندپروری، اظهار کرد: پژوهش‌های مختلفی در این زمینه انجام شده که نشان می‌دهد بیش‌فعالی در کودکان ارتباط مستقیم با بزهکاری آن‌ها در آینده دارد.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان ابهر با بیان این‌که طبق پژوهش‌های صورت گرفته روش‌های فرزندپروری در خانواده‌ها به سه نوع سخت‌گیر، سهل‌گیر و اقتدارگرا تقسیم می‌شود، افزود: بهترین سبک فرزندپروری خانواده‌های اقتدارگرا یا همان خانواده‌هایی هستند که دموکراسی قانون‌مدار دارند، در این نوع خانواده‌ها در کنار اقتدار محبت و انضباط نیز حاکم است.

عزیزخانی یادآور شد: در این خانواده‌ها کودکان مستقل، دارای مهارت اجتماعی، فهم بالا و استدلال خوب هستند که قطعا در معرض آسیب‌های اجتماعی نیز قرار ندارند.

وی با اشاره به این‌که خانواده‌هایی نیز هستند که سخت‌گیری را در تربیت پیش می‌گیرند، گفت: این خانواده‌ها بر اطاعت بی‌چون و چرا و عدم توجه به علایق کودک و نوجوانان تاکید دارند که قطعا فرزندان چنین خانواده‌هایی به سمت و سوی مشکلات رفتاری خواهند رفت.

این مسئول با بیان این‌که شکل سوم خانواده‌ها سهل‌گیر هستند، ادامه داد: فرزندان به نوعی در این نوع حکومت می‌کنند و توجه و محبت و نظم و قانون در بین آن‌ها وجود ندارد که فرزندان این قبیل خانواده‌ها نیز پرخاشگر بوده و گزارش به مواد و نافرمانی مدنی دارند و غالبا هم این نوجوانان به باندهای غیرقانونی ملحق می‌شوند.

عزیزخانی با تاکید بر این‌که امروز آموزش و پرورش به‌عنوان متولی اصلی آموزش خود را ملزم می‌داند که به دانش‌آموزان و خانواده‌ها آموزش دهد، ادامه داد: با آموزش است که از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که اگر برای پیشگیری اعتبار گذاشته نشود اعتبارات بیشتری در حوزه‌های دیگر هزینه خواهدشد، افزود: با پیشگیری از گرایش افراد به آسیب‌های اجتماعی از کودکی به خصوص دوران مدرسه می‌توان هزینه‌های بسیاری را در آینده کاهش داد؛ چراکه بر اساس آمارها هر زندانی ۲۰ برابر یک دانش‌آموز هزینه به جامعه تحمیل می‌کند.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان ابهر با تاکید بر این‌که آموزش دیربازده است و همین موضوع موجب پیچیده شدن این امر می‌شود، خاطرنشان کرد: پویایی آموزش و پرورش در گرو توجه به تحقیق و پژوهش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha