روز گذشته نیز دومین کیک آلوده به قرص در دستان یکی از دانشآموزان مدرسه روستایی شهر همدان پیدا شد که موجبات نگرانی دانش آموزان و خانواده های آنان را فراهم کرده است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان در اینباره به خبرنگار ایسنا گفت: قرص های موجود در کیک های مدارس خطرناک نبوده و قرص های معمولی بودند.
محمد خیراندیش بیان کرد: چندین مورد از این کیک ها در مدارس و سطح شهر پیدا شده که با انجام آزمایش های لازم کاشف به عمل آمد قرص ها معمولی بوده و تاکنون گزارشی از مسمومیت به دست نرسیده است.
وی با بیان اینکه توزیع این محصولات در جهت ایجاد جو روانی و تزریق استرس در بین مردم انجام شده است، اظهار کرد: بهترین برخورد در مواجهه با این اتفاقات، اطلاع رسانی صحیح و روشنگری مردم است چرا که فضای مجازی با دادن اطلاعات غلط و اشتباه مردم را مضطرب می کند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان تأکید کرد: مردم به هیچ عنوان نگران نباشند و در صورت مشاهده هر گونه مورد مشکوکی به مراکز بهداشت مراجعه کنند.
استانهای غربی بیشترین بازار توزیع کیک های آلوده
دادستان همدان نیز به خبرنگار ایسنا گفت: تروریست اقتصادی با هدف ضربه زدن به اقتصاد کشور، اقدام به توزیع کیک های آلوده کرده است.
حسن خانجانی اظهار کرد: کیک های مسموم و آلوده به قرص از خارج کشور به منظور ضربه زدن به اقتصاد کشور و بیکار کردن ۴۰ هزار نفر کارگری که مستقیم و غیرمستقیم در راستای تولید این محصولات، مشغول به کار هستند، توزیع و تولید شده است.
وی افزود: تروریست ها در کشورهای همسایه با تولید و استفاده از برندهای محبوب ایرانی و برای مخدوش کردن اذهان عمومی نسبت به تولیدات ملی، اقدام به تولید و پخش این محصولات کرده اند.
دادستان همدان در پاسخ به این شائبه که محصولات آلوده در استان هایی که کمترین اغتشاشات را در فتنه بنزین داشتند، توزیع شده است؟ گفت: در بیشتر استان های غربی که به مرز دسترسی بیشتری دارند، این محصولات توزیع شده است.
وی با بیان اینکه استان های مرکزی کمترین موارد مشکوک را داشته اند، تأکید کرد: باید منتظر ماند تا علت اصلی و عوامل کلیدی این ماجرا توسط نیروهای امنیتی پیدا شوند.
انتهای پیام
نظرات