• جمعه / ۲۰ دی ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 98102015580
  • خبرنگار : 71628

وزیر خارجه هلند: مهم است که آمریکا و ایران به تنش‌زدایی کمک کنند

وزیر خارجه هلند: مهم است که آمریکا و ایران به تنش‌زدایی کمک کنند
عکس از آرشیو

وزیر امور خارجه هلند در جمع خبرنگاران در بروکسل بر اهمیت توافق هسته‌ای در عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای به ویژه در خاورمیانه تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، استف بلوک، وزیر امور خارجه هلند، امروز در بروکسل پیش از آغاز نشست وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا اعتماد دارد که آمریکا و ایران کار درست را انجام دهند، گفت: بسیار مهم است که هر دو طرف به تنش‌زدایی کمک کنند.

بلوک ادعاهایی از جمله «نقش منفی ایران در منطقه، توسعه موشک‌های بالستیک و حمایت از سازمان‌های تروریستی» را علیه ایران مطرح کرد.

این ادعای بلوک در حالی مطرح می‌شود که یکی از بارزترین نمونه‌های نقش فعال ایران در مبارزه با تروریسم و نه حمایت از آن، شکست داعش در منطقه و نقش موثر سردار شهید قاسم سلیمانی در این مبارزات است.

مقامات کشورمان بارها ضمن تاکید بر اقتدار تسلیحاتی ایران، بیان کرده‌اند که تمام پیشرفت‌های ایران در زمینه نظامی جنبه دفاعی داشته و ایران هیچ‌گاه آغازگر جنگی نخواهد بود.

 او در ادامه درباره توافق هسته‌ای گفت: تا زمانی که ایران به ضوابط آن پایبند باشد، ما هم به آن پایبندیم چراکه تولید تسلیحات هسته‌ای در همه جای دنیا و به ویژه ایران، یک خطر برای همه ما به حساب می‌آید که باید تا جایی که می‌توان از آن دوری کرد.

وزیر خارجه هلند درباره هواپیمای اوکراینی سقوط کرده در ایران بر ضرورت انجام گرفتن یک تحقیقات مستقل تاکید کرد و گفت که باید دید نتیجه آن چه می‌شود و واکنش ایران چه خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha