• سه‌شنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98110806070
  • منبع : نمایندگی زنجان

آغاز مجدد پرواز زنجان ـ مشهد بر فراز فرودگاه زنجان

آغاز مجدد پرواز زنجان ـ مشهد بر فراز فرودگاه زنجان

ایسنا/زنجان مدیر فرودگاه زنجان گفت: پروازهای فرودگاه زنجان از ۲۴ بهمن‌ماه از سرگرفته می‌شود.

محمد قاسمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پرواز زنجان ـ مشهد از ۲۴ بهمن‌ماه در روزهای پنج‌شنبه و شنبه به صورت رفت و برگشت توسط شرکت هواپیمایی آتا برقرار خواهد شد.

وی ادامه داد: هواپیما در روزهای پنجشنبه ساعت ۱۵:۴۰ از مشهد بلند می‌شود و ساعت ۱۷:۲۰ در فرودگاه زنجان بر زمین می‌نشیند و دوباره از زنجان در ساعت ۱۸:۱۰ برمی‌خیزذ و ۱۹:۵۰ مسافران را در فرودگاه مشهد به مقصد می‌رساند.

این مسئول تصریح کرد: ساعت حرکت پرواز هواپیما از فرودگاه زنجان در روزهای شنبه ۱۷:۲۰ و از مشهد ساعت ۱۴:۵۰ است.

قاسمی با اشاره به اینکه پیش از این شرکت هواپیمایی به دلیل کم بودن تعداد مسافران و زیان‌ده بودن پروازها، این سفر را از لیست حذف کرده بود، بیان کرد: ادامه‌دار بودن پروازها منوط به اسقبال مردم است.

وی یادآور شد: طی سال‌جاری برای چند بار پروازها از این فرودگاه تعطیل شد و لذا این امر برای استان خوب نیست؛ چرا که فرودگاه زیرساخت مهم برای توسعه اقتصادی به‌شمار می‌رود و در جذب گردشگر نیز بسیار موثر است.

مدیر فرودگاه زنجان با درخواست از آژانس‌های مسافرتی برای تشویق مردم به استفاده از پروازهای فرودگاه زنجان خاطرنشان کرد: زمان پروازها از ۲۴ اسفند تغییر می‌کند که متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha